جلسه غیرعلنی مجلس درباره تفاهمات سازمان انرژی اتمی با آژانس

دوشنبه 4 اسفند 1399
09:45
جلسه غیرعلنی مجلس درباره تفاهمات سازمان انرژی اتمی با آژانس مجلس شورای اسلامی درباره تفاهمات سازمان انرژی اتمی با آژانس بین المللی انرژی اتمی و نحوه بررسی بودجه ۱۴۰۰ جلسه غیرعلنی برگزار کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

مجلس شورای اسلامی برای بررسی جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ و همچنین تفاهمات مشترکی که شب گذشته بین سازمان انرژی اتمی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام شد، به صورت غیرعلنی تشکیل جلسه داد.

ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شب گذشته (یکشنبه) در پایان سفر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران، با انتشار بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که تهران اجرای اقدامات داوطلبانه را از روز سه شنبه متوقف می کند و دسترسی آژانس به برخی فعالیت‌ها و تجهیزات نظارتی هم برای حداقل سه ماه متوقف می شود.

براساس تفاهم ایران و آژانس، از این پس صرفاً تعهدات پادمانی ایران اجرا می شود. مطابق قانون مجلس شورای اسلامی هیچگونه دسترسی و بازرسی فراپادمانی به آژانس اعطا نخواهد شد.

مهلت ایران به آمریکا برای بازگشت به برجام و لغو تحریم‌ها روز یکشنبه ۳ اسفند‌ تمام شد و طبق اعلام دولت، از سه شنبه (۵ اسفند) پروتکل الحاقی و بازرسی سرزده بازرسان آژانس از مراکز هسته‌ای متوقف خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد