حضور ایران در نشست ۱۳ اسفند اوپک پلاس

دوشنبه 4 اسفند 1399
19:13
حضور ایران در نشست ۱۳ اسفند اوپک پلاس درحالی که ایران عضو کمیته مشورتی اوپک پلاس نیست، اما در در نشست ماه آینده میلادی این کمیته که برابر با ۱۳ اسفند است، شرکت می‌کند.

العالم - ایران

یکی از نمایندگان اوپک پلاس که نخواست نامش فاش شود، گفت: ایران قرار است در نشست کمیته مشورتی اوپک پلاس در ماه آینده میلادی شرکت کند.

به گزارش بلومبرگ، این نماینده گفت: در حالی که ایران از کاهش تولید اوپک پلاس به علت تحریم‌های آمریکا معاف است و عضو کمیته مشترک نظارتی وزرا (JMMC) نیست، اما در نشست روز سوم مارس (۱۳ اسفند) حضور خواهد داشت.

کشور‌های عضو سازمان اوپک و هم پیمانانش نظیر روسیه، روز بعد یعنی در چهارم مارس طی نشستی سطح تولید ماه آوریل را مشخص خواهند کرد.

حضور اعضای غیرعضو این کمیته در نشست‌های آن، غیرمعمول نیست. پیش از این، لیبی و ونزوئلا نیز که عضو اوپک هستند، در این نشست حضور پیدا کرده‌اند.

با این وجود، حضور ایران در این نشست چندان متداول نیست، اما در شرایطی صورت می‌گیرد که امکان افزایش صادرات نفت ایران وجود دارد.

اگر حجم قابل توجهی از نفت ایران به بازار‌های جهانی وارد شود، تلاش‌های اوپک برای کم کردن از مازاد عرضه ذخایر جهان طی شیوع کرونا را پیچیده خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ مصری ها به وزیر صهیونیست: به ما حمله کنید؛ اسرائیل محو خواهد شد


پزشکیان: می‌توانیم نقشه راه همکاری‌های راهبردی و بلندمدت ایران و هند را پایه‌ریزی کنیم


امیر اکرمی‌نیا: ذخیره بزرگی از تجهیزات جدید در اختیار ارتش است


وزارت اطلاعات: ۳ هسته‌ی عملیاتی گروهک تروریستی - تکفیری در جنوب شرق منهدم شدند


یورش نظامیان صهیونیست به دانشگاه بیرزیت و هتک حرمت مسجدالاقصی


وزیر خارجه آلمان: پوتین در پی احیای اتحاد جماهیر شوروی است


پاسخ کوبنده نماینده ایران به گزافه‌گویی‌ نماینده رژیم بحرین


حملات سعودیها به صعده و حجه یمن/ هلاکت 200 شبه نظامی مورد حمایت عربستان


بازداشت بیش از ۶ هزار نفر در فرانسه از آغاز اعتراضات دانش‌آموزی


گوترش وارد اسلام‌آباد شد + فیلم