ظریف: توقف اجرای پروتکل الحاقی منطبق با بند 36 برجام است

سه شنبه 5 اسفند 1399
14:55
ظریف: توقف اجرای پروتکل الحاقی منطبق با بند 36 برجام است وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از امروز پنجم اسفندماه، افزود این اقدام کاملاً در انطباق با بند ۳۶ برجام است.

العالم - ایران/سیاسی

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در توییتی با اشاره به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از امروز پنجم اسفندماه، نوشت که این اقدام کاملاً در انطباق با بند ۳۶ برجام است.

«محمدجواد ظریف» در این خصوص نوشت: بر اساس الزام قانون، اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کردیم. این اقدام کاملا در انطباق با بند ۳۶ برجام است، زیرا رئیس‌جمهور آمریکا هنوز نقض از سوی این کشور را متوقف نکرده و تروئیکای اروپایی هم همچنان در انجام تعهداتشان کوتاهی می‌کنند.

وی افزود: تفاهمات با «رافائل گروسی» (مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) نشان‌دهنده حسن نیت ماست. تمام اقدامات جبرانی قابل بازگشت است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار مسجدی: تهدید زمینی با شکست روبه‌رو می‌شود


الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است