رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان :

خوزستان باید بطور کامل قرنطینه شود

پنج‌شنبه 7 اسفند 1399
09:10
خوزستان باید بطور کامل قرنطینه شود رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به گسترش بیماری با شیوع ویروس کرونای انگلیسی در استان خوزستان گفت: جز با تعطیلی کامل استان خوزستان نمی‌توانیم وضعیت را کنترل کنیم.

العالم - ایران

دکتر سید محمد علوی رئیس مرکز بهداشت خوزستان در خصوص آخرین وضعیت شیوع ویروس جهش‌یافته کرونا در خوزستان اظهار کرد: بنا بر آمار قبلی، از ۶۶ مورد شناسایی‌شده کرونای انگلیسی، حدود ۲۷ مورد مربوط به استان خوزستان بوده است هرچند این ویروس در کل کشور در حال چرخش است.

وی افزود: روز جمعه که جلسه ستاد مدیریت کرونا در استان خوزستان برگزار شد، به عنوان رئیس مرکز بهداشت خوزستان درخواست تعطیلی دو هفته‌ای خوزستان را به ستاد ارائه کردم تا خوزستان به صورت کامل دو هفته تعطیل شود.

علوی ادامه داد: به این منظور، استان خوزستان باید "لاک داون" به معنای تعطیلی کامل و هدفمند شود اما ستاد خوزستان نمی‌تواند به تنهایی برای لاک داون تصمیم‌گیری کند و ستاد ملی مقابله با کرونا باید در این خصوص تصمیم بگیرد.

وی با اشاره به عدم موافقت با لاک داون خوزستان در ستاد ملی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا در روز شنبه روی تشدید محدودیت‌ها در خوزستان تاکید کرد اما مجددا دو نامه دیگر برای قرنطینه و تعطیلی کامل خوزستان به ستاد ملی کرونا ارسال شده است تا در نهایت با این خواسته ما موافقت شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به گسترش بیماری با شیوع ویروس کرونای انگلیسی در استان خوزستان گفت: جز با تعطیلی کامل استان خوزستان نمی‌توانیم وضعیت را کنترل کنیم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد