لاوروف: آمریکا روسیه را فقط چند دقیقه پیش از حمله به سوریه مطلع کرده بود

جمعه 8 اسفند 1399
15:43
لاوروف: آمریکا روسیه را فقط چند دقیقه پیش از حمله به سوریه مطلع کرده بود
وزیر امور خارجه روسیه گفت دولت آمریکا باید مواضع خود درقبال سوریه را روشن کند و ارتش روسیه تنها حدود پنج دقیقه قبل از حمله آمریکایی‌ها در سوریه از آن مطلع شده است.

العالم - اروپا

به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با محمد حنیف اتمر، همتای افغان خود با اشاره به حملات اخیر جنگنده‌های آمریکایی به شرق سوریه، اظهار کرد: نظامیان روس تنها چهار یا پنج دقیقه پیش از انجام حملات؛ هشداری را از طرف آمریکا دریافت کردند.

وی افزود: حتی اگر درباره اقدامات معمول برای جلوگیری از بروز درگیری در روابط بین نظامیان روسیه و آمریکا صحبت کنیم، چنین ابلاغی که همزمان با اجرای حمله انجام می‌شود، هیچ سودی ندارد.

لاوروف ادامه داد: حضور نیروهای آمریکا در سوریه غیرقانونی بوده و با تمامی کنوانسیون‌ها و قوانین بین‌المللی از جمله قطعنامه شماره ۲۲۵۴ شورای امنیت درباره سوریه در تناقض است.

وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد: طبق برخی اطلاعات به دست آمده، آمریکا به هیچ وجه قصد عقب نشینی از سوریه را ندارد و مسکو قصد دارد این موضوع را با واشنگتن روشن کند.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که پنتاگون اعلام کرد، جنگنده‌های آمریکایی چندین حمله به شرق سوریه در واکنش به حملات اخیر به کارمندان آمریکایی در عراق داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم