سازمان ملل خواستار تحریم «بن سلمان» شد

شنبه 9 اسفند 1399
09:10
سازمان ملل خواستار تحریم «بن سلمان» شد گزارشگر ویژه سازمان ملل در پی افشای نقش محمد بن سلمان در قتل جمال خاشقجی خواستار تحریم ولیعهد سعودی شد.

العالم _ عربستان سعودی

«اگنس کالامارد» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور اعدام‌های خارج از چارچوب قضایی و عجولانه و خودسرانه، از ایالات متحده خواست تا دارایی‌‌های شخصی و فعالیت‌های بین‌المللی «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی را تحت تحریم قرار دهد.

کالامارد تاکید کرد، واشنگتن نباید در برابر شکایت‌های قضایی به محمد بن سلمان مصونیت بدهد.

وی همچنین از دولت عربستان سعودی خواست تا سرنوشت جسد «جمال خاشقجی» روزنامه نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول را فاش کند.

این درخواست گزارشگر ویژه سازمان ملل در پی انتشار گزارش قتل خاشقجی توسط آمریکا و اثبات همدستی محمد بن سلمان در این جنایت مطرح شده است.

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) روز جمعه در گزارشی درباره ترور جمال خاشقجی اعلام کرد که محمد بن سلمان با «ربودن» یا «قتل» جمال خاشقجی در استانبول موافقت کرده بود.

خاشقجی در اکتبر 2018 پس از ورود به کنسولگری عربستان در شهر استانبول ترکیه ناپدید شد. ریاض که در ابتدا نسبت به ناپدید شدن خاشقجی اظهار بی اطلاعی می‌کرد، تصدیق کرد که این روزنامه نگار در داخل کنسولگری به قتل رسیده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند


رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق


رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما