لاوروف: آمریکا ظاهراً قصد دارد همیشه در سوریه بماند

شنبه 9 اسفند 1399
14:26
لاوروف: آمریکا ظاهراً قصد دارد همیشه در سوریه بماند
وزیر خارجه روسیه تأکید کرد که شواهدی در اختیار دارند که نشان می‌دهد ایالات متحده قصد دارد به صورت دائمی به حضور غیرقانونی خود در سوریه ادامه دهد.

العالم _ سوریه

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز گذشته (جمعه) تصریح کرد که مسکو شواهدی در اختیار دارد که نشان می دهد ایالات متحده قصد دارد به صورت دائمی نیروهای خود را در سوریه حفظ کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، وی با تأکید بر قصد مسکو برای گفت‌وگو با واشنگتن در خصوص تصمیم ایالات متحده برای حضور دائمی در سوریه، گفت: « ما اخیراً اطلاعات متفاوتی از چندین منابع دریافت کرده‌ایم. ما در حال حاضر نمی‌توانیم این اطلاعات را تأیید کنیم و می‌خواهیم مستقیماً از آمریکایی‌ها این مسئله را سؤال کنیم».

وی ادامه داد: «ظاهراً، آنها تصمیم گرفته‌اند که هرگز سوریه را ترک نکنند حتی اگر تا نقطه نابودی این کشور پیش رود».

وزیر خارجه روسیه همچنین در واکنش به حملات هوایی پنجشنبه شب گذشته ایالات متحده علیه نیروهای «الحشد الشعبی» در شرق سوریه گفت که آمریکا تنها دقایقی قبل از این حملات، به ارتش سوریه هشدار داد.

حضور آمریکا در سوریه غیرقانونی است

لاوروف در این خصوص گفت: «ارتش ما چهار تا پنج دقیقه قبل از موعد (حمله) هشدار دریافت کرد» و نمی‌توان این مسئله را نادیده گرفت که «ایالات متحده به صورت غیرقانونی و در تناقض با تمامی هنجارهای قوانین بین‌المللی از جمله قطعنامه‌های شورای امنیت در خصوص آشتی در جمهوری عربی سوریه، در قلمرو سوریه حضور دارد».

این دیپلمات روس در ادامه با انتقاد از تلاش‌های واشنگتن برای اعمال فشار به کشورهای دیگر به منظور جلوگیری از ارائه کمک‌های انساندوستانه به سوریه و تلاش برای مانع‌تراشی در مسیر بازسازی این کشور غرب آسیا گفت: «آنها همچنان با کارت جدایی‌طلبی بازی می‌کنند. آنها با استفاده از اهرم فشار خود به کشورهای دیگر، همچنان هرگونه تدارکاتی را حتی اگر کمک‌های انساندوستانه باشد، مسدود می‌کنند...در عین حال، آنها به صورت غیرقانونی از منابع هیدروکربن سوریه بهره‌برداری می‌کنند».

وزارت دفاع آمریکا بامداد جمعه اعلام کرد ارتش این کشور به دستور جو بایدن مواضع متعلق به گروه‌های مقاومت را در شرق سوریه بمباران کرده است.

پیش از تأیید این خبر توسط پنتاگون ابتدا خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام مطلع مدعی شد آمریکا به مواضعی که گفته می‌شود متعلق به نیروهای هم‌پیمان با ایران در سوریه بوده‌اند حمله کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی