شکست طرح نیوم؛ حملات یمنی ها کار دست سعودی ها داد

يکشنبه 10 اسفند 1399
18:26
سرلشکر عزیز راشد کارشناس نظامی یمنی گفت عربستان امروز در معرض نابودی است و  خطای استراتژیک بزرگی مرتکب شده  و فقط با پایان حملات می تواند خود را از این تنگنا نجات دهد.

العالم – یمن

سرلشکر عزیز راشد کارشناس نظامی یمنی در گفت وگو با شبکه خبری العالم تاکید کرد: همزمان با افزایش حملات نظامی،عملیات مشترک جدیدی به نام عملیات موازنه بازدانده پنجم انجام شد که ضربه مهم و کوبنده ای بود و بیانگر این است که ضدهوایی های عربستان که از سوی کشورهای آمریکایی و اروپایی و کارشناسان صهیونیستی تجهیز می شود توانایی مقابله با این پهپادها را ندارد.

وی با خطاب قرار دادن سعودی ها گفت: شما ،مردم و خودتان را در باتلاقی انداخته اید و علیرغم وعده های بن سلمان درباره طرح نیوم و ایجاد منطقه اقتصادی بزرگ ،اقتصاددانان خارجی به عربستان نیامدند زیرا امنیت آن ها توسط پهپادهای یمنی و موشک ها در معرض تهدید است و هیچ کشوری نمی تواند اقتصاد خود را بدون امنیت بسازد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


قدردانی نائب‌رئیس مجلس شیعیان لبنان از حمایت‌ ایران/تاکید عراقچی بر عقب‌نشینی اشغالگران


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه