آمریکا ۱۰ تروریست داعشی را به دیرالزور سوریه منتقل کرد

يکشنبه 10 اسفند 1399
19:13
آمریکا ۱۰ تروریست داعشی را به دیرالزور سوریه منتقل کرد منابع محلی در شمال شرق سوریه از انتقال ۱۰ تروریست داعشی به یک پایگاه نظامی آمریکایی در استان دیرالزور خبر دادند.

العالم _ سوریه

منابع محلی در استان «الحسکه» سوریه امروز (یکشنبه) گفتند که دو بالگرد نظامی آمریکایی ۱۰ تروریست داعشی را از پایگاه «الشدادی» به یک منطقه بیابانی در استان دیرالزور منتقل کرده‌اند.

به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) این تروریست‌ها روز جمعه گذشته از زندان «الصناعة الثانویه» که در کنترل شبه‌نظامیان کُرد سوریه است، به پایگاه الشدادی منتقل شده بودند.

این خبرگزاری در ادامه نوشت که هدف از انتقال تروریست‌های داعشی، استفاده از آن‌ها در راستای اهداف خود و حمله به نظامیان ارتش سوریه و غیر نظامیان است.

مقامات آمریکایی ماه گذشته از زندان «الصناعة الثانویه» در شهر الحکسه که هزاران زندانی داعشی که بیشترشان تابعیت غیر سوری دارند، دیدن کردند. منابع سوری می‌گویند که آمریکا قصد دارد این ۱۰ تروریست را در نهایت به پایگاه «التنف» در مرز سوریه و اردن منتقل کند

«بدر الزیادی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نیز هفته گذشته از وجود اطلاعات خطرناک و موثق از اقدام آمریکا در انتقال تروریست‌های داعش به مناطق مختلف عراق خبر داد و گفت فرماندهان ارشد امنیتی کشور این امر را تایید می‌کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است