ترامپ: به دنبال تشکیل حزب جدید نیستم/ بایدن، بدترین شروع را داشت

دوشنبه 11 اسفند 1399
03:15
ترامپ: به دنبال تشکیل حزب جدید نیستم/ بایدن، بدترین شروع را داشت رئیس جمهور سابق آمریکا در اولین سخنرانی خود بعد از ریاست جمهوری به جو بایدن حمله کرد و یک ماه اول ریاست جمهوری بایدن را بدترین شروع یک رئیس جمهور در تاریخ معاصر خواند.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در اولین سخنرانی خود از زمان پایان ریاستش در کاخ سفید در سخنرانی خود در نشست حزب جمهوریخواه(CPAC) تاکید کرد که به دنبال تشکیل یک حزب جدید در آمریکا نیست و در حزب جمهوریخواه باقی خواهد ماند.

وی در ادامه سخنرانی خود با اشاره به انتخابات میان دوره ای کنگره در سال 2022 تاکید کرد که جمهوریخواهان در این انتخابات پیروز می‌شوند.

ترامپ به طور ضمنی به حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری 2024 هم اشاره کرد و گفت: «ممکن است تصمیم بگیرم آنها(دموکراتها) را برای بار سوم شکست دهم.»

پیش از این «میچ مک‌کانل» رهبر اقلیت جمهوری‌خواه سنا و از چهره‌های بانفوذ این حزب که چند هفته پیش در صحن سنا به شدت از ترامپ به دلیل نقشش در حادثه حمله به کنگره انتقاد کرده بود، گفت در صورت موفقیت ترامپ در کسب نامزدی حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ۲۰۲۴، از وی حمایت خواهد کرد.

ترامپ در ادامه سخنرانی خود در نشست حزب جمهوریخواه، با بیان اینکه هویت ما به عنوان آمریکایی در خطر است خطاب به هوادارانش در حزب جمهوریخواه گفت: ما یک سفر باورنکردنی را با هم شروع کردیم و اکنون در میانه یک مبارزه تاریخی برای آینده ایالات متحده قرار داریم.

رئیس جمهور سابق آمریکا به «جو بایدن» رئیس جمهور فعلی این کشور نیز حمله کرد و یک ماه اول ریاست جمهوری بایدن را بدترین شروع یک رئیس جمهور در تاریخ معاصر خواند. در عرض یک فاصله کوتاه یک ماهه از «آمریکا اول» به «آخر آمریکا» رسیدیم.

وی اضافه کرد، جو بایدن آینده کودکان آمریکایی را به اتحادیه‌های معلمان فروخته است.

0% ...

آخرین اخبار

با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم


رایزنی وزرای خارجه ایران و روسیه در نیویورک


متجاوزان پس از تحمل شکست‌های پیاپی؛ ایران... بیماری مشترک ترامپ و نتانیاهو


سخنگوی سپاه: در صورت حمله مجدد، شیوه دفاع ایران تغییر خواهد کرد


پست اسماعیل بقایی در رابطه با قاب عکس حاج قاسم در سالن سازمان ملل


ایران در نیویورک: جنگ بدون پاسخ نمی‌ماند و مذاکره بدون تعهد و پایبندی آمریکا ممکن نیست


نماهنگ ایران ما ایران امام رضاست..


تحولات یمن، عربستان و آینده معادلات منطقه در برنامه اختصاصی شبکه العالم


دیدار وزرای امور خارجه ایران و مصر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل


انصارالله: شرایط برای عربستان دردناک‌تر خواهد شد/ باب المندب بخشی از حاکمیت ملی یمن است