عکس؛ عربستان زخمی شدن ۵ نفر در حمله موشکی به جیزان را تأیید کرد

سه شنبه 12 اسفند 1399
03:28
عکس؛ عربستان زخمی شدن ۵ نفر در حمله موشکی به جیزان را تأیید کرد سازمان دفاع مدنی عربستان سعودی با تایید حمله موشکی نیروهای یمنی به منطقه جیزان، گفت که بر اثر این عملیات، ۵ نفر مجروح شده‌اند.

العالم - عربستان

سازمان دفاع مدنی عربستان سعودی بامداد سه‌شنبه گفت یک فروند موشک که توسط نیروهای یمنی شلیک شده بود، به منطقه جیزان اصابت کرده است.

به نوشته صفحه توئیتر شبکه «اسکای‌نیوز»، این سازمان در بیانیه‌ای خبر داد که بر اثر اصابت موشک نیروهای یمنی به منطقه‌ای در جیزان، ۵ نفر مجروح شده‌اند.

شامگاه دوشنبه بود که منابع محلی یمنی و سعودی خبر دادند که در شهرک صنعتی شهر جیزان صدای انفجار به گوش رسیده است.

برخی منابع محلی سعودی نیز در آن زمان مدعی شدند که پدافند هوایی این کشور یک موشک بالستیک را در آسمان جیزان رهگیری و منهدم کرده است.

این اخبار در حالی منتشر شده است که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، روز گذشته، اعلام کرد که ارتش این کشور با ۱۵ پهپاد و یک موشک بالستیک عمق خاک عربستان سعودی را هدف قرار داده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرده بود که این حمله در واکنش به تجاوزهای ائتلاف سعودی علیه یمن صورت گرفته و تا زمان تداوم تجاوزها علیه مردم یمن، حملات علیه نقاط نظامی در خاک عربستان ادامه خواهد داشت.

پس از اعلام سخنگوی نیروهای مسلح یمن درباره حمله گسترده به عمق خاک عربستان سعودی، وبگاه «الاعلام الحربی» شاخه یمن، فیلمی از لحظه شلیک موشک «ذوالفقار» به سمت ریاض منتشر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد