تأکید لاوروف بر پاسخگویی به تحریم جدید آمریکا در رابطه با ناوالنی

سه شنبه 12 اسفند 1399
16:43
تأکید لاوروف بر پاسخگویی به تحریم جدید آمریکا در رابطه با ناوالنی وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به برخی گزارش‌ها درباره احتمال اعمال تحریم‌های جدید آمریکا به بهانه باز‌داشت شخصیت معارض غربگرای روسیه گفته مسکو مقابله به مثل خواهد کرد.

العالم - اروپا

«سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه به برخی گمانه‌زنی‌ها در این خصوص که آمریکا قصد دارد به بهانه مسمومیت و باز‌داشت «الکسی ناوالنی» شخصیت معارض غربگرای روسیه، این کشور را تحریم کند، واکنش نشان داده است.

وبگاه شبکه خبری «العربیه» به نقل از خبر‌گزاری روسی «اینترفکس» نوشت لاوروف امروز (سه‌شنبه) در اظهاراتی گفت که مسکو با هر گونه تحریم جدید آمریکا مقابله به مثل خواهد کرد.

خبرگزاری «رویترز» شامگاه دوشنبه به نقل از سه منبع مطلع نوشت که انتظار می‌رود آمریکا به‌زودی تحریم‌هایی را به بهانه مسمومیت و سپس بازداشت ناوالنی، بر اشخاص و نهادهای روسیه اعمال کند.

بر اساس این گزارش، منابع مذکور که نامشان فاش نشد، از بردن نام اشخاص یا نهادهای دولتی روسیه که قرار است توسط آمریکا تحریم شوند، امتناع کرد.

وزارت خارجه آمریکا نیز هنوز به سوالات درباره اظهارات منابع رویترز و احتمال تحریم روسیه پاسخ نداده است.

پیش از این نیز، خبرگزاری تاس به نقل از یک منبع دیپلماتیک اروپایی از توافق سفیران ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در روز دوشنبه برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه در ارتباط با پرونده ناوالنی خبر داده بود.

ناوالنی که در پرونده‌ای موسوم به پرونده «روچر» با مجازات تعلیقی مواجه بوده به علت از دست دادن حضور در چندین جلسه بازپرسی در لیست افراد تحت تعقیب قرار گرفت و از ۲۹ دسامبر ۲۰۲۰ به دلیل نقض مکرر مقررات مشروط در لیست افراد تحت تعقیب پلیس فدرال روسیه قرار داشت.

او پیش‌تر به تحمل سه سال و نیم حبس محکوم شده بود و با توجه به گذراندن بخشی از آن در حبس خانگی، دو سال و هشت ماه دیگر را باید در حبس به سر ببرد. مقامات روسیه می‌گویند، ناوالنی با عدم گزارش موقعیت مکانی خود طی گذراندن حبس خانگی، قوانین را نقض کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان