العالم - فلسطین اشغالی
«عمری شفر راویو» (Omri Shafer Raviv) تحلیلگر و نویسنده صهیونیستی از تلاش دولتهای این رژیم برای اشغال نوار غزه خبر داد.
وی با انتشار یادداشتی در سایت عبری «انجمن تفکر منطقهای» تأکید کرد، پروتوکلهای محرمانه رژیم صهیونیستی که اخیرا علنی شد، نشان میدهد که دولتهای مختلف این رژیم طی سالهای نخست اشغال نوار غزه در تلاش بودند ساختار جمعیتی آن را که فلسطینیان هستند، تغییر دهد.
پایگاه خبری «عربی-۲۱» ضمن ترجمه این یادداشت، به نقل از این تحلیلگر اسرائیلی نوشت، صهیونیستها با این اقدام قصد داشتند کرانه باختری را اشغال کنند و در سال 2019 نیز گزارشهایی از تماس این رژیم با سایر کشورها برای «مهاجرت سازمان یافته» ساکنان نوار غزه منتشر شد.
بر اساس این گزارشها، رژیم صهیونیستی قصد داشت به محض موافقت هر کشوری با پذیرش مهاجران نوار غزه، در جنوب، یک فرودگاه احداث کرده و آوارگان فلسطینی را به «کشور جدید خود» منتقل کند.
در این یادداشت آمده است، مسئولان صهیونیستی نه تنها این طرح را تکذیب نکردند، بلکه وزیر پیشین اقتصاد این رژیم گفت که با تشویق مهاجرت از نوار غزه موافق است و سالهاست که در این راستا تلاش میکند.
به گفته این تحلیلگر اسرائیلی، در سالهای نخست اشغال کرانه باختری، دولت رژیم صهیونیستی تلاش زیادی داشت تا حد امکان از تعداد ساکنان فلسطینی بکاهد و آنان را تشویق کند که از این منطقه مهاجرت کنند تا از این طریق، بدون حضور شهروندان فلسطینی بتواند کرانه را به صورت کامل اشغال کند.
به گفته وی، رژیم صهیونیستی در ابتدا سیاست تشویق مهاجرت ساکنان غزه را در پیش گرفت، وضعیت بیثبات اقتصادی را در این منطقه حفظ و به کسانی که خواستار خروج از این منطقه بودند، کمکهای مالی کرد؛ به نحوی که در 1996، حدود 32 هزار فلسطینی را مجبور کرد که از نوار غزه مهاجرت کنند.
در این گزارش آمده است، اردن در آگوست ۱۹۶۸ به خاطر اختلاف با گروههای فلسطینی مقرر کرد که نباید هیچ فلسطینی ساکن نوار غزه وارد خاک این کشور شود و همزمان عملیات استشهادی علیه اشغالگر صهیونیست در نوار غزه افزایش یافت.
بر اساس این گزارش، در تابستان ۱۹۶۷ نیز، وزارت آموزش و پرورش رژیم صهیونیستی همه کتابهای درسی مصری در غزه را جمع و آن را جایگزین کتابهای اسرائیلی به زبان عربی کرد و اجازه نداد جوانان غزه وارد مؤسسات آموشی مصر شوند.
«موشه دایان» وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی گفته بود که اگر «ما بتوانیم باعث شویم پنج تا شش هزار فلسطینی به قاهره بروند، به امید اینکه آنان را دیگر نبینیم، میتوان از آن تحت عنوان طرح مهاجرت یاد کرد که آن را تأیید میکنیم».
در پایان این گزارش آمده است، کوچاندن ساکنان نوار غزه، یکی از اهداف محاصره تحمیلی از سال 2006 است؛ زیرا رژیم صهیونیستی ملاحظات جمعیتی دارد و در تلاش است که این ساکنان از سرزمین خود مهاجرت کنند.
فارس