افشای طرح آمریکا برای غرق کردن کشتی‌های روسیه در سوریه

پنج‌شنبه 14 اسفند 1399
08:54
افشای طرح آمریکا برای غرق کردن کشتی‌های روسیه در سوریه
منابع خبری فاش کردند یک زیردریایی کلاس ویرجینیای آمریکا در سال ۲۰۱۸ آماده غرق کردن کشتی‌های نیروی دریایی روسیه در سواحل سوریه بوده است.

العالم - آمریکا

فاکس نیوز در گزارشی اعلام داشت که یک زیردریایی کلاس ویرجینیای آمریکا در سال ۲۰۱۸ آماده غرق کردن کشتی‌های نیروی دریایی روسیه در سواحل سوریه بوده است.

در این گزارش آمده است که آوریل ۲۰۱۸، نخستین شرکت در جنگ برای زیردریایی آمریکایی USS John Warner بود. این زیردریایی شش موشک کروز تاماهاک را از دریای مدیترانه به سوریه پرتاب کرد. این زیردریایی سپس به زیر آب رفته و آماده غرق کردن هر کشتی جنگی روسیه در صورت اقدام علیه هر کشتی نیروی دریایی ایالات متحده در منطقه گردید.

در آوریل ۲۰۱۸، گزارش شد که یک بمب حاوی گاز کلر به روی دوما در حومه دمشق رها شد که در نتیجه آن، ده‌ها غیرنظامی کشته و زخمی شدند. غرب، بشار اسد، رئیس جمهور سوریه را مسئول این امر دانست، زیرا که پس از این واقعه نیروهای دولتی این شهر را از دست تروریست‌ها آزاد کردند. ویدئوی منتشر شده توسط کلاه سفیدها که در آن پزشکان، غیرنظامیان را از مواد سمی نجات می‌دهند، به عنوان مدرک این اتهام استفاده شد. در ۱۴ آوریل همان سال، ایالات متحده و متحدانش بیش از صد موشک کروز به سوریه شلیک کردند.

مقامات سوریه بارها اظهار داشتند که آنها از سلاح‌های شیمیایی علیه غیرنظامیان و تروریست‌ها استفاده نکردند و زرادخانه شیمیایی این کشور تحت کنترل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی است. روسیه حمله شیمیایی در دوما را صحنه سازی سرویس‌های اطلاعاتی خارجی خواند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم