سفیر ایران در یمن:

ملت یمن اراده جدی برای دستیابی به صلح عادلانه دارد

جمعه 15 اسفند 1399
22:24
ملت یمن اراده جدی برای دستیابی به صلح عادلانه دارد
سفیر ایران در یمن نوشت: ملت یمن برخلاف متجاوزان، اراده ای جدی برای دستیابی به صلحی عادلانه، توقف کامل جنگ و پایان دادن به محاصره دارد.

العالم - یمن

حسن ایرلو سفیر ایران در یمن جمعه شب در توئیتی نوشت: ملت یمن اراده ای جدی برای دستیابی به صلحی عادلانه ، توقف کامل جنگ و پایان دادن به محاصره دارد، اما در مقابل، کشورهای متجاوز ثابت کرده اند که صرفاً به دنبال توافقی هستند که رضایت آل سعود را در پی داشته باشد و هیچ‌گونه اهمیتی به وضعیت فاجعه بار انسانی در یمن نمی دهند.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که براثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود