توافق آمریکا و اتحادیه اروپا برای تعلیق تعرفه‌ها

جمعه 15 اسفند 1399
22:31
توافق آمریکا و اتحادیه اروپا برای تعلیق تعرفه‌ها
رئیس جمهور آمریکا و رئیس کمیسیون اروپا شامگاه جمعه تلفنی درباره موضوعات مختلف از جمله چین و روسیه گفت‌وگو کردند.

العالم - آمریکا

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا جمعه تلفنی با «اورسولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا صحبت کرد.

بایدن در این تماس تلفنی بر حمایت از اتحادیه اروپا و تعهدش به بازسازی و احیای مشارکت آمریکا و اتحادیه اروپا تاکید کرد.

دو طرف همچنین درباره اهمیت همکاری نزدیک آمریکا و اتحادیه اروپا و مقابله با همه‌گیری کرونا و امنیت بهداشت جهانی صحبت کردند.

به گزارش رویترز، اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا جمعه شب در بیانیه‌ای خبر داد که وی و جو بایدن موافقت کردند آمریکا و اتحادیه اروپا میلیاردها دلار تعرفه‌ای را که در پی مناقشه ۱۶ ساله ایرباس و بوئینگ بر کالاهای یکدیگر وضع کرده‌اند، به مدت چهار ماه تعلیق کنند.

وی افزود: این خبری خوب برای شرکت‌ها و صنایع دو سوی اقیانوس اطلس و یک نشانه مثبت برای همکاری‌های اقتصادی ما در سال‌های آینده است.

آمریکا و اتحادیه اروپا پرونده‌های متعددی درباره پرداخت یارانه به شرکت‌های هواپیماسازی ایرباس و بوئینگ دارند.

بدنبال بروز این مناقشه، آمریکا ۷.۵ میلیارد دلار بر واردات کالا از اتحادیه اروپا وضع و اروپا نیز چهار میلیارد دلار تعرفه بر کالاهای آمریکایی معین کرد.

ولادیس دموبروفسکیس کمیسر تجاری اتحادیه اروپا از این توافق استقبال کرده و آن را گامی مهم خواند.

وی گفت: این توافق بیانگر تنظیم مجدد روابط با بزرگترین و مهمترین شریک تجاری اروپاست. تعلیق این تعرفه‌ها یک توافق برد برد برای دو طرف است، آنهم در زمانی که همه گیری کرونا به کارگران و اقتصادهای ما لطمه زده است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد