مسافر پرخاشگر هندی هواپیمای فرانسوی را مجبور به فرود کرد

شنبه 16 اسفند 1399
22:08
مسافر پرخاشگر هندی هواپیمای فرانسوی را مجبور به فرود کرد مقام های بلغارستان اعلام کردند که پرواز ایرفرانس در مسیر حرکت از پاریس به سمت دهلی نو به علت رفتار جنون آمیز یک مرد هندی مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه بلغارستان شد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، ایوایلو آنگلوف یک مقام بلغارستانی در آژانس تحقیقات ملی این کشور گفت که این مرد هندی مدتی پس از بلند شدن هواپیما از باند فرودگاه با سایر مسافران درگیر شد، به مهماندار هواپیما حمله و شروع به کوبیدن در کابین خلبان کرد.

رفتار پرخاشگرانه این مسافر هندی موجب شد تا مسئول پرواز دستور فرود اضطراری در شهر صوفیه پایتخت بلغارستان را دهد. پس از فرود اضطراری این مرد هندی از هواپیما بیرون انداخته شد. وی متهم به خطر آفرینی برای امنیت پرواز است و در صورت محکومیت، به تحمل بیش از ۱۰ سال زندان روبرو می شود.

آنگلوف به خبرنگاران گفت: در مورد اقدام ها و انگیزه های وی تحقیق می کنیم. هیچ توضیح قابل قبولی برای رفتار او وجود ندارد.

هواپیما ایرفرانس پس از پیاده شدن این مرد هندی به مسیر خود به سمت دهلی نو ادامه داد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود