حادثه قطار مسافربری در پاکستان یک کشته و ده‌ها زخمی برجا گذاشت

يکشنبه 17 اسفند 1399
10:27
حادثه قطار مسافربری در پاکستان یک کشته و ده‌ها زخمی برجا گذاشت خروج قطار مسافربری از ریل در جنوب پاکستان جان یک زن را گرفت و دست کم ۴۰ مسافر نیز زخمی شدند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش منابع رسمی پاکستان، قطار مسافربری موسوم به "کراچی اکسپرس" بامداد یکشنبه در منطقه‌ای واقع در ایالت سند در جنوب این کشور از ریل خارج شد.

رادیو دولتی پاکستان اعلام کرد: ۹ واگن قطار از ریل خارج و برخی از آن نیز به پایین سقوط کرد که جان یک مسافر را گرفت و دست کم ۴۰ تن دیگر نیز به شدت زخمی شدند.

برخی از رسانه‌های پاکستانی شمار قربانیان را سه تن اعلام کرده و گفتند که وضعیت تعداد زیادی از مصدومان نیز بحرانی است و احتمال افزایش قربانیان وجود دارد.

این قطار از شهر کراچی عازم لاهور مرکز ایالت پنجاب در شرق پاکستان بود.

به گزارش ایرنا، اسفند ماه سال گذشته نیز حادثه برخورد قطار مسافربری با اتوبوس در جنوب پاکستان ۲۵ کشته و ده‌ها مصدوم برجای گذاشت.

در ۹ آبان ۹۸ قطار مسافربری "تیزگام" که از شهر کراچی عازم لاهور در شرق پاکستان بود بر اثر انفجار سیلندر گاز دچار آتش سوزی شد که در این حادثه دست کم ۷۰ نفر کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود