افشاگری عجیب عروس ملکه درباره خانواده سلطنتی انگلیس

دوشنبه 18 اسفند 1399
12:20
افشاگری عجیب عروس ملکه درباره خانواده سلطنتی انگلیس «مگان مارکل» همسر نوه ملکه انگلیس در یک مصاحبه افشاگرانه از رفتار نژادپرستانه خانواده سلطنتی با او که مادری سیاه‌پوست دارد، خبر داد.

العالم - اروپا

عروس خانواده سلطنتی انگلیس افشا کرد که در جریان زندگی مشترکش با این خانواده با رفتار نژادپرستانه آنها مواجه شده است.

مگان مارکل آمریکایی که مادرش سیاه‌پوست است، پیش از ازدواج با «هری» نوه ملکه انگلیس به عنوان یک هنرپیشه فعالیت داشت. پس از ازدواج، او و شوهرش به ترتیب به عنوان «دوک» و «دوشس» ساسکس عضو خانواده سلطنتی شدند.

به گزارش هیل، او در مصاحبه با «اپرا وینفری» برای شبکه «سی‌بی‌اس» فاش کرد، در زمان بارداری اولین فرزند مشترکش با هری، خانواده سلطنتی نگران این بودند که پوست بچه آنها چه رنگی است.

مگان مارکل گفت: «این حرف به هری زده شد و او به من منتقل کرد».

اپرا وینفری مجری سرشناس آمریکایی از مارکل خواست که بگوید چه کسی درباره رنگ پوست فرزند او ابراز نگرانی کرده بود اما پاسخی که از عروس نوه ملکه انگلیس دریافت درک این بود که «به نظرم (افشا این موضوع) برای آنها بسیار مخرب خواهد بود».

عروس خانواده سلطنتی انگلیس در ادامه گفت: «این موضوع برای چند ماه آخر بارداری من ادامه داشت و من به خودم گفتم، خوب پس قرار نیست پسرم (لقب) شاهزاده بگیرد اما باید امنیت او حفظ شود. با توجه به اینکه او از دریافت لقب محروم می‌شود، این موضوع روی حفاظت از او تاثیر خواهد داشت».

اپرا از مگان مارل درباره چرایی عدم تعلق لقب شاهزاده به «آرکی» پسر او و هری سوال کرد و مارکل در جواب گفت: «هیچ توضیحی وجود نداشت. من نتوانستم چرایی این موضوع را متوجه شوم».


مارکل در کنادر مادرش و ملکه انگلیس

مجری این مصاحبه از هری نوه ملکه انگلیس پرسید که چه کس یا کسانی درباره رنگ پوست فرزند او و مگان مارکل پیش از متولد شدنش سوال کردند اما هری اینطور جواب داد: «من هرگز درباره این مکالمه صحبت نخواهم کرد».

آرکی پسر هری و مارکل سال ۲۰۱۹ در انگلیس متولد شد.

عروس خانواده سلطنتی در بخشی از این مصاحبه گفت: «من برای مدت‌های طولانی خواستار حق زنان برای اظهارنظر بوده‌ام اما بعدا (پس از ازدواج با هری و عضویت در خانواده سلطنتی انگلیس) ساکت شدم».

اپرا وینفری از مارکل پرسید: «آیا ساکت شدی یا ساکتت کردند؟». عروس نوه ملکه انگلیس در جواب گفت: «دومی (مرا ساکت کردند)».

نوه ملکه انگلیس و همسرش از ماه مارس سال ۲۰۱۹ از نقش خود به عنوان اعضای ارشد خانواده سلطنتی این کشور استعفا دادند و در ایالت کالیفرنیا سکونت گزیده‌اند.

کاخ باکینگهام از این اقدام هری و مگان ابراز تاسف و اعلام کردند که از بیانیه آنها که بدون مشورت با خانواده سلطنتی منتشر شد، آزرده خاطر شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی