در گفتگو با العالم مطرح شد؛

مالکی: آمریکا باید به تعهداتش برگردد

دوشنبه 18 اسفند 1399
14:55
مالکی: آمریکا باید به تعهداتش برگردد عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه ما پیش بینی می کنیم دولت بایدن با دولت سابق تفاوت داشته باشد اما هنوز نشانه ای از این تفاوت ندیده ایم، بیان داشت: اگر آمریکا بخواهد ماجرا پایان یابد، باید به تعهداتش برگردد و همه تحریم های ترامپ را لغو کند.

العالم _ ایران / سیاسی

فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شبکه العالم پیرامون قانون راهبردی مجلس در جهت رفع تحریم ها اظهارداشت: پس از قانونی که در مجلس به تصویب رسید دولت و مجلس باید بر اساس منافع ملی عمل کنند مخصوصا که امریکا به تعهداتش عمل نکرده است.

وی افزود: انها باید قبل از هر چیز به برجام بازگردند زیرا ما به همه تعهداتمان عمل کردیم در حالی که آمریکا به تعهداتش عمل نکرده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه ما پیش بینی می کنیم دولت بایدن با دولت سابق تفاوت داشته باشد اما هنوز نشانه ای از این تفاوت ندیده ایم، بیان داشت: اگر آمریکا بخواهد ماجرا پایان یابد، باید به تعهداتش برگردد و همه تحریم های ترامپ را لغو کند.

مالکی افزود: ملت ایران بر عدم اعتماد خود به آمریکا تأکید می کنند لذا ایران نمی تواند طرح های آمریکا را بپذیرد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری