خشونت نژادپرستانه استرالیایی ها علیه چینی ها

دوشنبه 18 اسفند 1399
20:20
خشونت نژادپرستانه استرالیایی ها علیه چینی ها روزنامه "دِ استرالین" استرالیا، براساس یک نظرسنجی جدید که توسط موسسه لووی انجام شده است اعلام کرد که از هر ۵ چینی ساکن استرالیا یک نفر مورد خشونت فیزیکی، حمله و یا تهدید قرار می گیرد.

العالم ـ اروپا

این نظرسنجی که توسط موسسه لووی (Lowy Institute) انجام شده نشان می دهد بیش از یک سوم چینی های استرالیا در طول سال گذشته تبعیض را در این کشور تجربه کرده اند.

یافته های این نظرسنجی که توسط این اندیشکده امور خارجی استرالیا انجام شد نشان می دهد ۳۷ درصد از چینی های استرالیا معتقدند به دلیل چینی تبار بودنشان به شکل متفاوت با آنها برخورد شده است. دو سوم از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقد بودند که همه گیری کروناویروس باعث تشدید تبعیض علیه آنها شده است و ۵۲ درصد از آنها نیز گفتند تنش های دیپلماتیک بین استرالیا و چین از دیگر عوامل موثر در این اتفاق بوده است.

در ادامه این نظرسنجی آمده است: ۱۸ درصد در بیش از هزار نفر از شرکت کنندگان چینی تبار در استرالیا در این نظرسنجی اعلام کردند در طول ۱۲ ماه قبل از دسامبر ۲۰۲۰ به دلیل پیشینه قومی که دارند مورد حمله یا تهدید فیزیکی قرار گرفته اند.

تحقیق موسسه لووی نشان داد اکثر استرالیایی های چینی نوعی حس تعلق قوی یا متوسط به استرالیا دارند و اکثرشان احساس می کنند فرهنگشان در استرالیا پذیرفته شده است. این در حالی است که روابط استرالیا و چین در بدترین وضعیت خود در طول چند دهه گذشته قرار دارد.

این نظرسنجی حاکی از آن است که ۶۷ درصد از استرالیایی های چینی از تحریم هدفمند علیه «مقامات چینی که با موارد نقض حقوق بشر ارتباط دارند» حمایت می کنند. کمتر از یک سوم از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقد بودند که پوشش رسانه های استرالیا در مورد چین منصفانه و متوازن است.

به گزارش ایرنا، سال گذشته، در پی تشدید تنش ها بین کانبرا و پکن، چین به شهروندانش توصیه کرد به استرالیا سفر نکنند چرا که ممکن است مورد خشونت و تبعیض قرار گیرند.در آن زمان سایمون بیرمنگام وزیر دارایی استرالیا چنین ادعای را رد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا