آغاز تولید مشترک واکسن «اسپوتنیک وی» تا پایان سال

چهارشنبه 20 اسفند 1399
16:35
آغاز تولید مشترک واکسن «اسپوتنیک وی» تا پایان سال سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد، واکسن موسسه پاستور با همکاری کشور کوبا تولید می‌شود و به زودی وارد فاز سوم کارآزمایی بالینی با جمعیت بالا خواهد شد.

العالم - ایران / علمی

کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد، واکسن موسسه پاستور با همکاری کشور کوبا تولید می‌شود و به زودی وارد فاز سوم کارآزمایی بالینی با جمعیت بالا خواهد شد.

وی افزود: همچنین تولید مشترک واکسن اسپوتنیک وی تا پایان سال در یک شرکت ایرانی کلید خواهد خورد و نخستین واکسن‌ها ۴۵ روز تا ۲ ماه بعد قابل عرضه به بازار خواهد بود و ۳۶ تا ۴۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک وی از این مسیر در سال ۱۴۰۰ تولید و توزیع خواهد شد.

پیش از این وزیر بهداشت ایران با تاکید بر اینکه اولویت واکسیناسیون بر اساس گروه‌های آسیب پذیر در قالب سند ملی واکسیناسیون انجام می‌شود، افزود: ایران تا سه ماه دیگر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن در دنیا می‌شود و به تمامی کشورهای دنیا صادرات خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو