دولت آمریکا ۰.۷۵ بیت کوین را به حراج می‌گذارد

پنج‌شنبه 21 اسفند 1399
08:53
دولت آمریکا ۰.۷۵ بیت کوین را به حراج می‌گذارد
مقامات فدرال آمریکا اعلام کردند که قصد دارند هفته آینده در یک مزایده ۰.۷۵۰۱ بیت کوین را به حراج بگذارند. این مزایده در مقایسه با مزایده‌های پیشین بسیار ناچیز به حساب می‌آید.

العالم - فناوری

به گزارش «The Block»، هنوز مشخص نیست که این ۰.۷۵۰۱ بیت کوین از چه طریقی به دست آمده و به چه دلیلی به مزایده گذاشته شده‌ است. در حراج‌های این چنینی معمولا تجهیزات اداری، اثاثیه، خودرو، تجهیزات آزمایشگاهی و ماشین‌آلات سنگین به فروش می‌رسد و وجود بیت کوین در بین این وسایل اتفاقی عجیب تلقی می‌شود.

این مزایده با قیمت پایه ۲۵,۰۰۰ دلاری روز ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) در آتلانتا در ایالت جورجیا آغاز خواهد شد.

شرکت‌کنندگان در این مزایده ملزم به پر کردن «فرم تأییدیه فروش دارایی‌های تسلیم‌شده» هستند. این فرم ثابت می‌کند که فرد مذکور از کارکنان وزارت دادگستری آمریکا نیست. از سوی دیگر، فردی هم که بیت کوین‌ها از وی دریافت شده است نمی‌تواند در این مزایده شرکت کند. فرم دیگری که پر کردن آن برای شرکت‌کنندگان ضروری است، «تأییدیه مصرف‌کننده نهایی بیت کوین» است؛ در این فرم شرکت‌کننده باید اطلاعاتی مثل نام، شماره تأمین اجتماعی، آدرس کیف پول بیت کوین و دیگر اطلاعات شخصی را وارد کند. مبلغ نهایی هم ۱۹ مارس (۲۹ اسفند) از طریق انتقال بین‌بانکی منتقل خواهد شد.

ارز دیجیتال

0% ...

آخرین اخبار

ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری


دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی» +فیلم


جبهه آزادی‌بخش فلسطین: طوفان‌الاقصی تغییری راهبردی در مسیر نبرد با اشغالگران بود


قدردانی گروه‌های مقاومت فلسطین از ایران در سالروز نبرد طوفان الأقصی


عبدالملک الحوثی: طوفان الاقصی بزرگ‌ترین حماسه جهادی ملت فلسطین است


عیادت نمایندگان رهبرمعظم انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی


پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود


دکتر پزشکیان زادروز ولادمیر پوتین را تبریک گفت/ تأکید بر تداوم همکاری های راهبردی ایران و روسیه


طوفان الاقصی فراتر از تصور رژیم صهیونی بود؛ دفاع از جبهه مقاومت تا آزادی قدس ادامه دارد


شوک جدید جنگ با ایران برای آمریکایی‌ها؛ هزینه گرمایش خانه تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد