ورود مجدد جنگنده های ترکیه به آسمان عراق؛ حمله به مواضع گروهک پ.ک.ک

يکشنبه 24 اسفند 1399
18:02
ورود مجدد جنگنده های ترکیه به آسمان عراق؛ حمله به مواضع گروهک پ.ک.ک هواپیماهای جنگنده ترکیه ساعتی پیش با ورود به حریم هوایی عراق مواضع گروهک پ.ک.ک را هدف قرار دادند.

العالم - ترکیه

به گزارش روز یکشنبه از بغداد این دومین حمله ترکیه به شمال عراق در ۴۸ ساعت گذشته است.

رسانه های عراقی نیز گزارش دادند جنگنده های ترکیه همان منطقه ای را مورد هدف قرار دادند که دیروز به آن حمله کرده بودند؛ یعنی رشته کوه «کورزار» که مشرف به منطقه شیلادزی در منطقه عمادیه واقع در شمال استان دهوک است.

هنوز از میزان خسارات و تلفات احتمالی اخباری منتشر نشده است.

ترکیه از اواسط ژوئن سال ۲۰۲۰ عملیات نظامی خود را در مناطق مرزی اقلیم کردستان برای تعقیب شبه نظامیان پ.ک.ک تشدید کرده است و این حملات هر از گاهی با هدف قرار دادن مواضع این گروهک در شمال عراق صورت می گیرد.

در اواخر ماه گذشته نیز چندین حمله به مواضع متعدد «پ.ک.ک» توسط جنگنده های ترکیه ترتیب داده شد که براساس اعلام رسانه های کردی تلفات جانی نداشت.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آرامکو به قرض افتاد


قالیباف جزئیات دیدارش با رهبر معظم انقلاب را تشریح کرد


فرانسه روی لبه آشوب؛ ۵۰۰ زخمی و بیش از ۱۴۰۰ بازداشتی


مذاکرات سه‌جانبه ایران، قطر و لیبی در حاشیه نشست وزارتی جی‌ئی‌سی‌اف


کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل مرتکب جنایات ضد بشری می‌شود


حزب‌الله: ایران احتیاجی به حمایت ندارد/ لبنان نیازمند معادله تهران است


حمله عربستان به جنوب غربی یمن


۱۲ کشته و زخمی در حمله اردن به جنوب سوریه


وزیر خارجه عمان: امنیت خلیج فارس بدون مشارکت ایران ممکن نیست


باقری کنی: نشست چهارجانبه تهران، ثمره مقاومت ملت ایران و رشادت نیروهای مسلح بود