در دیدار عراقچی با نماینده پاکستان چه گذشت؟

يکشنبه 24 اسفند 1399
19:36
در دیدار عراقچی با نماینده پاکستان چه گذشت؟ امروز یکشنبه «صادق خان» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان که در راس هیاتی به تهران سفر کرده است، با سید عباس عراقچی دیدار کرد.

العالم - جهان اسلام

امروز یکشنبه (٢۴ اسفند ١٣٩٩)، «صادق خان» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان که در راس هیاتی به تهران سفر کرده است، با «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت امورخارجه کشورمان دیدار و پیرامون تحولات افغانستان و به ویژه روند صلح آن کشور تبادل نظر کرد.

دراین دیدار آقای صادق خان ضمن اشاره به تاثیرپذیری دو کشور ایران و پاکستان از تحولات افغانستان خواهان همکاری گسترده‌تر دو کشور در زمینه برقراری صلح پایدار در افغانستان شد.

متقابلا عراقچی نیز با ابراز امیدواری نسبت به بهره برداری از فرصت های صلح، اظهار داشت: صلح توام با رعایت حقوق اساسی مردم افغانستان و حفظ دستاوردهای دو دهه گذشته مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

معاون سیاسی وزارت امورخارجه کشورمان از موضع نماینده ویژه پاکستان در خصوص همکاری نزدیک در موضوعات مربوط به افغانستان استقبال کرده و آمادگی جمهوری اسلامی ایران را بدین منظور اعلام نمود.

طرفین همچنین از حضور گروه تروریستی داعش در افغانستان و تهدیدات آن برای صلح و امنیت منطقه ابراز نگرانی کرده و توافق نمودند تا در خصوص تحولات صلح افغانستان به مشورت‌های خود ادامه دهند.

ايسنا

0% ...

آخرین اخبار

نماهنگ | روایت یک طوفان تاریخ‌ساز


مثبت ۱۰۰ ثانیه | بلوک مقاومت، محور نظم جدید جهان


ثبت ۶۳ هزار حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون


۲ کشته و دهها زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


دیدار روسای هیات‌های ایران و پاکستان در حاشیه نشست مسکو درباره افغانستان


اعتراض ایران به استمرار بی‌عملی نروژ در قبال فعالیت‌های غیرمجاز استارلینک


۴ کشته بر اثر حمله آمریکا به یک قایق در منطقه کارائیب


طوفان و سیلاب در ایران؛ ۵۷۹ مصدوم و ۴ فوتی


سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه