رییس سازمان بورس تشریح کرد:

3 عامل ایجاد نوسان در بازار بورس

چهارشنبه 27 اسفند 1399
15:08
 3 عامل ایجاد نوسان در بازار بورس سه عامل کلان اقتصادی، باز برون‌زا، عدم شفافیت و نظارت از عوامل تاثیرگذار در نوسان بازار بورس هستند.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

محمدعلی دهقان دهنوی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، با حضور در نشست کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، به عوامل صعود و نزول در بازار بورس اشاره کرد و گفت: باید عوامل تاثیرگذار در صعود و نزول بازار سرمایه را جدا کنیم برخی افراد تلاطم در بازار را به یک عامل منتسب می‌کنند که این خارج شدن از مدار انصاف است.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: باید عوامل تاثیرگذار بر نوسان شدید بورس را به سه عامل تقسیم کرد، عامل کلان اقتصادی که مواردی چون رشد نقدینگی و جهش ناگهانی نرخ ارز و انتظارات فعالین اقتصادی را در دسته نخست قرار داد.

دهقان با اشاره به عامل دوم در نوسان بازار سرمایه اظهار داشت: عامل باز برون‌زا در کنترل دیگران است و مسائلی مثل قیمت‌گذاری، سیاستگذاری، قانونگذاری و البته اظهارنظرهای سیاسی را شامل می‌شود.

وی تاکید کرد: با این حساب باید مواظب اظهارنظرها باشیم تا موجب تخریب بازار نشود چرا که مهمتر از نقدینگی، برای بازار آرامش لازم است.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه به عامل سوم پرداخت و گفت: شفافیت و ایجاد نظارت ازجمله وظایف سازمان بورس است که باید تقویت شود، در این مسیر اقداماتی شده اما باید توسعه یابد. البته باید گفت هیچکس انتظار چنین استقبالی را نداشت و تصور نمی‌شد در بازه زمان کوتاهی این حجم از سرمایه به بازار بورس بیاید اما نباید فراموش کرد هر چه بازار بزرگتر شود تخلفات آن نیز وسیع می‌شود که باید این خطرات شناسایی شود.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد