تمایل اوکراین به خرید جنگنده «اف 35» از آمریکا

چهارشنبه 27 اسفند 1399
19:23
تمایل اوکراین به خرید جنگنده «اف 35» از آمریکا
فرمانده نیروی هوایی اوکراین گفت که این کشور تا سال 2035 همه جنگنده‌های روسی خود را با جنگنده‌های آمریکایی و اروپایی جایگزین خواهد کرد.

العالم - اروپا

فرمانده نیروی هوایی اوکراین از تمایل این کشور برای خرید جنگنده‌های آمریکایی اف ۳۵ خبر داد.

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه چهارشنبه به نقل از سرتیپ «سرگئی دروزد‌اُف» گزارش داد: «اولویت ما در توسعه توانایی‌های هوایی نیروهای مسلح اوکراین طی سال‌های آینده، جایگزین کردن جنگنده‌‌های ساخت زمان شوروی با تجهیزات کشورهای عضو ناتو خواهد بود».

او در نشست کمیسیون امنیت و دفاع و اطلاعات پارلمان اوکراین گفت: «در مرحله نخست، انتظار داریم جنگنده‌های سوئدی از نسل ۴ ++ Saab JAS ۳۹E / F Gripen یا جنگنده‌های آمریکایی اف ۱۵ و پس از آن جنگنده‌های نسل پنجم، اف ۳۵ را تحویل بگیریم».

به گفته فرمانده نیروی هوایی اوکراین این تغییرات بر اساس طرح توسعه نیروی هوایی تا سال ۲۰۳۵ اجرایی خواهد شد.

دولت اوکراین طی سال‌های اخیر در شرق این کشور با شورشیان جدایی‌طلب نزدیک به مسکو درگیر شده و الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه باعث شده است به سمت کشورهای عرب و آمریکا حرکت کند. آمریکا اخیرا با استفاده از شرایط پیشامده به دنبال تقویت نفوذ خود در اوکراین است و از کمک مالی ۱۲۵ میلیون دلاری در زمینه امور نظامی و امنیتی به کییف خبر داده و بمب افکن‌های راهبردی خود را بر فراز اوکراین به پرواز درآورده است .

دولت اوکراین طی ماه‌های اخیر بعد از جنگ در قره باغ کوهستانی تلاش دارد از ترکیه پهپاد مسلح و ناو جنگی خریداری کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند