ناتو: آماده همکاری بیشتر با شرکای خود در خلیج فارس هستیم

پنج‌شنبه 28 اسفند 1399
00:23
ناتو: آماده همکاری بیشتر با شرکای خود در خلیج فارس هستیم
دبیر کل ناتو از تمایل به افزایش همکاری با کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس سخن گفت و افزود که این منطقه و مدیترانه برای این ائتلاف مهم است.

العالم-اروپا

دبیرکل ناتو در نشست مطبوعاتی به آمادگی برای همکاری با کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس اشاره کرد.

به گزارش وبگاه «ناتو» «ینس استولنتبرگ» دبیرکل ناتو با تمجید از مواضع «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت: «من از تعهد صریح بایدن برای بازسازی اتحاد و تقویت ناتو استقبال می‌کنم. اکنون فرصت داریم فصل جدیدی از روابط را بگشاییم و ما باید از آن استفاده کنیم تا یک برنامه بلند پروازانه و آینده نگرانه در اجلاس ناتو در اواخر سال جاری تنظیم کنیم.»

وی درخصوص روابط با کشورهای خلیج فارس گفت، ما مشارکت با کشورهای خلیج فارس را به عنوان بخشی از چارچوب« ابتکار همکاری استانبول» که چند سال پیش توافق شد، بسیار قدردانی می‌کنیم.

استولنتبرگ در خصوص مرکز آموزشی ناتو در کویت گفت: «ما البته از مرکز آموزش منطقه ای که در کویت داریم نیز استقبال می کنیم. من چندین بار افتخار بازدید از این مرکز را داشتم. از این واقعیت استقبال می‌کنم که ما در آن مرکز متحدان ناتو ، شرکای منطقه را گردهم می آوریم و مشارکت خود را تقویت می کنیم و در مورد طیف وسیعی از وظایف و موضوعات مشخص با هم همکاری می‌کنیم.»

و ی در ادامه گفت: «برای همکاری بیشتر با شرکای خود در منطقه خلیج فارس آماده هستیم. بنابراین ، ما به مشورت و همکاری با شرکای مختلف در آن منطقه ادامه می‌دهیم ، زیرا منطقه خلیج فارس، منطقه مدیترانه، هر دو منطقه مهم برای متحدان ناتو مهم و ما از این همکاری با بسیاری از کشورهای آن منطقه استقبال می‌کنیم.»

«طرح استانبول برای همکاری» مربوط به نشست ۲۰۰۴ اعضای ناتو است و کشورهای امارات، قطر، کویت و بحرین را شامل می‌شود و هدف از آن تقویت همکاری امنیتی بین ناتو و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس است. اعضای ناتو در نشستی که در ژوئن ۲۰۰۴ در استانبول برگزار شد تصمیم گرفتند با چهار کشور مذکور همکاری‌ داشته باشند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت