شورای امنیت خواستار توقف درگیری‌ها در یمن شد

جمعه 29 اسفند 1399
05:51
شورای امنیت خواستار توقف درگیری‌ها در یمن شد شورای امنیت سازمان ملل در بیانیه‌ای خواستار توقف هر چه سریعتر درگیری‌ها در یمن و برقراری آتش بس در این کشور شد.

العالم-یمن

شورای امنیت سازمان ملل در بیانیه‌ای بر ضرورت توقف درگیری‌ها و برقراری هرچه زودتر آتش بس در یمن تأکید کرد.

در این بیانیه از همه طرف‌های درگیری در یمن خواسته شده تا بدون بدون تعیین هرگونه پیش‌شرطی با «مارتین گریفیتس» نماینده سازمان ملل در امور یمن به منظور توقف درگیری‌ها و پایان دادن به جنگ و درگیری در این کشور همکاری کنند.

از سوی دیگر، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ضمن اعلام «حمایت قاطع» آمریکا از خواست شورای امنیت برای برقراری صلح در یمن و بدون هیچ گونه اشاره به جنایات ائتلاف سعودی در این کشور، حمله نیروهای ارتش یمن به مأرب را محکوم کرد.

وی همچنین بدون اشاره به نقض هر روزه توافق الحدیده از سوی ائتلاف سعودی اظهار داشت که ورود کمک‌های بشردوستانه و کشتی‌های حامل سوخت به بندر حدیده ضرورت دارد.

این در حالی است که معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی روز چهارشنبه در یک نشست خبری، به شدت از جانبداری سازمان ملل و گزارش غیرواقع بینانه آن انتقاد کرد و جنگ یمن را جنگی تحمیلی و نه جنگی داخلی دانست.

«حسین العزی» گفت: «درخواست سازمان ملل از صنعا برای آتش بس غیرواقعی است زیرا جنگ میان دو طرف جریان دارد و باید این سازمان از دو طرف درگیر این درخواست را کند».

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

شهید یحیی سنوار؛ فرمانده‌ای از خان‌یونس تا تل‌السلطان


پیام فرمانده نیروی هوافضا سپاه به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار


فرمانده کل سپاه: جانفشانی‌های پرستاران، پشتوانه اقتدار، امنیت و سربلندی کشور است


سوخت، اوکراین و معادله تنگه‌ها؛ چگونه محور مقاومت شکنندگی یک مدعی امپراتوری را برملا کرد


هیئت حقوقدانان پاکستان :تلاش می‌کنیم تا پرونده‌ جنایات جنگی آمریکا ثبت جهانی شود+فیلم


چین مسئله فلسطین را بزرگ‌ترین بی‌عدالتی تاریخ معاصر خواند


به مناسبت دومین سالروز شهادت/ سنوار؛ اسطوره جاویدان فلسطین


تأکید پزشکیان بر تعهد ایران به کنوانسیون تنوع زیستی و اهداف جهانی حفاظت از طبیعت


قالیباف: مجیدی در جشنواره بوسان از ایستادگی در برابر تحریم‌ها گفت +فیلم


آمار هولناک وزارت بهداشت یمن از اثرات حملات عربستان سعودی