حریری پس از دیدار با عون: به رئیس جمهور ابلاغ کردم که پیامش غیرقابل قبول است

دوشنبه 2 فروردين 1400
18:02
حریری پس از دیدار با عون: به رئیس جمهور ابلاغ کردم که پیامش غیرقابل قبول است سعد حریری نخست وزیر مکلف لبنان پس از حضور در کاخ بعبدا برای دیدار با میشل عون رییس جمهور کشور مدعی شد: وظیفه رییس جمهور تعیین اعضای دولت نیست.

العالم ـ لبنان

سعد حریری، نخست وزیر مامور به تشکیل دولت لبنان پس از دیدار با میشل عون گفت: به عون ابلاغ کردم که پیامش غیرقابل قبول است، وظیفه من پر کردن برگه ها نیست و وظیفه رییس جمهور تعیین اعضای دولت نیست.

وی افزود: ترکیب دولت را از بیش از صد روز پیش ارائه دادم، وظیفه میشل عون رییس جمهور ارائه ترکیب دولت نیست.

حریری خاطرنشان کرد: رییس جمهور بر یک سوم تعیین کننده در کابینه دولت اصرار دارد و ترکیب پیشنهادی دولت را نمی پذیرد.

خبرنگار العالم در گزارش خود که به جزئیات این دیدار پرداخته است گفت که حریری دیدارش در کاخ بعبدا را آخرین دیدار توصیف می کند، همچنین قیمت لیر لبنان شاهد افزایش چشمگیر شد.

گفتنی است؛ سعد حریری پنجشنبه گذشته نیز با میشل عون در کاخ بعبدا دیدار کرد و از نشست امروز دوشنبه به منظور تسریع در روند تشکیل دولت خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش