توافق بزرگترین بانک امارات با یک شرکت صهیونیستی

سه شنبه 3 فروردين 1400
14:00
توافق بزرگترین بانک امارات با یک شرکت صهیونیستی
در راستای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و امارات عربی متحده، یک شرکت صهیونیستی با بزرگترین بانک امارات متحده عربی توافقنامه همکاری به امضا درآورد.

العالم - فلسطین اشغالی

شرکت صهیونیستی «گلوت» در راستای عادی‌سازی روابط تل‌آویو و امارات متحده عربی تحت توافق موسوم به «ابراهیم»، با بزرگترین بانک اماراتی «FAB» توافقنامه همکاری به امضا درآورد.

روزنامه اقتصادی عبری زبان «گلوبز» گزارش کرد، شرکت اسرائیلی گلوت، توافق‌نامه‌ای را برای اجرای سیستم مدیریت کارکنان با اولین بانک ابوظبی و بزرگترین بانک در امارات عربی متحده و یکی از بزرگترین مؤسسات مالی جهان به امضا درآورده است.

این شرکت صهیونیستی مدعی است که با سامانه مذکور، تجربه کاربران را با فناوری ترکیب کرده تا کارمندان بتوانند به بهترین فرصت‌‌های شغلی متصل شوند که این فرصت‌ها شامل مشاغل تمام‌وقت، پروژه‌ها، مشاغل موقت و.....می‌شود.

«بن رووینی» بنیانگذار و مدیرعامل شرکت گلوت در خصوص همکاری با بزرگترین بانک امارات می‌گوید: «شریکی بهتر از شرکت معتبر و خلاق اولین بانک ابوظبی نمی‌توانستیم در امارات متحده عربی پیدا کنیم».

علی‌رغم مخالفت‌های فلسطینیان، امارات عربی متحده و بحرین در سپتامبر ۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، توافقنامه‌های سازش با رژیم اشغالگر قدس موسوم به «توافق‌های ابراهیم» امضا و رسماََ مناسبات دیپلماتیک برقرار کردند.

در پی بهبود روابط تل‌آویو و ابوظبی، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سفر به امارات را در برنامه‌های خود قرار داد که به دلایل مختلفی از جمله همه‌گیری «کووید۱۹»، مشکلات سیاسی داخلی و برخی ملاحظات خارجی، این سفر ابتدا به ماه دسامبر و سپس ژانویه به تعویق افتاد و هنوز نیز انجام نگرفته است. اخیراً نیز نتانیاهو در مصاحبه‌ای ادعا کرد که به زودی به امارات عربی متحده سفر خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد