توئیت ظریف در سالروز نامگذاری جمهوری اسلامی پاکستان

سه شنبه 3 فروردين 1400
22:09
توئیت ظریف در سالروز نامگذاری جمهوری اسلامی پاکستان
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتی در سالروز نامگذاری جمهوری اسلامی پاکستان، نوشت: مشتاق همکاری مشترک برای توسعه روابط بین دولت‌ها و ملت‌هایمان هستیم.

العالم - ایران

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (سه شنبه) در توئیتی با اشاره به سالگرد نامگذاری پاکستان به عنوان نخستین جمهوری اسلامی در جهان نوشت: ۶۵ سال پیش در چنین روزی، پاکستان نخستین جمهوری اسلامی در جهان نام ‌گرفت. ما مفتخریم که پاکستان را در زمره همسایگان برادر و نزدیک خود بدانیم و مشتاق همکاری مشترک برای توسعه روابط بین دولت‌ها و ملت‌هایمان هستیم.

وی در پایان افزود: دوستی ایران و پاکستان پاینده باد.

گفتنی است با تصویب قانون اساسی پاکستان در تارخ ۲۳ مارس ۱۹۵۶، کشور پاکستان به اولین جمهوری اسلامی جهان، مبدل شد.از زمان تصویب این قطعنامه تا به امروز، همه ساله و در سراسر کشور پاکستان این روز به عنوان تعطیل عمومی، جشن گرفته می‌شود.

حسن روحانی رئیس جمهور نیز امروز در پیام‌هایی جداگانه فرارسیدن روز ملی پاکستان را به رئیس جمهور و نخست وزیر این کشور تبریک گفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف در پاسخ به گستاخی‌ اخیر بسنت فرمول اقتصادی جدیدی منتشر کرد


پیام رهبر انقلاب به سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز


یحیی سریع: عربستان یک هزار و ۲۰۹ حمله به یمن انجام داده است


شنیده شدن صدای آژیرهای خطر در اردن


مقاومت اسلامی عراق: سلاح مقاومت در دستان مبارزان ما باقی خواهد ماند


دیدار مشاور امنیت ملی امارات با سلطان عمان با محوریت تحولات منطقه


تغییر موازنه قدرت به نفع ایران، با خروج آمریکا از عراق


اقدام مرموز نتانیاهو در سفر به امارات علیه ایران و آمریکا+ فیلم


تجدید بیعت مقاومت با آرمان‌های شهید نصرالله و اعلام اطاعت از شیخ نعیم قاسم


گفت‌وگوی معاونان وزیران خارجه ایران و روسیه درباره وضعیت منطقه