پارلمان ارمنستان "حکومت نظامی" را لغو کرد

چهارشنبه 4 فروردين 1400
16:59
پارلمان ارمنستان ارمنستان امروز (چهارشنبه) حکومت نظامی که اواخر سپتامبر ۲۰۲۰ در آغاز جنگ با جمهوری آذربایجان بر سر کنترل منطقه قره باغ اعمال کرده بود، لغو کرد.

العالم - آسیا

به نقل از خبرگزاری فرانسه، این تصمیم که با رأی مثبت ۱۱۸ نماینده پارلمان از ۱۳۲ نماینده گرفته شده است، در چارچوب توافقی میان نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان و اپوزیسیون این کشور اتخاذ شده است تا بحران سیاسی ناشی از شکست ارمنستان در جنگ با جمهوری آذربایجان را خنثی کند.

مخالفان نخست وزیر ارمنستان به صورت مداوم با درخواست استعفای پاشینیان به اعتراض می‌پردازند و توانسته‌اند موجب برگزاری انتخابات پارلمانی زود هنگام در ماه ژوئن شوند. با این حال، در قوانین ارمنستان در صورت اعمال حکومت نظامی نمی توان نخست وزیر مستقر را از سمت خود برکنار کرد.

آرارات میرزویان، رئیس پارلمان ارمنستان روز سه شنبه تأیید کرده بود که "درحالیکه توافق‌نامه‌ای بین نیروهای سیاسی برای خنثی کردن اوضاع سیاسی توسط انتخابات زود هنگام انجام شده است"، اتحاد سیاسی در قدرت از این ابتکار حمایت خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت