نتایج شمارش بیش از 91 درصد آراء در انتخابات اسرائیل

پنج‌شنبه 5 فروردين 1400
13:45
نتایج شمارش بیش از 91 درصد آراء در انتخابات اسرائیل
با شمارش بیش از 91 درصد آراء صندوق های اخذ رأی در رژیم صهیونیستی هیچ یک از دو جناح مدعی تشکیل کابینه، حائز اکثریت کرسی‌های کنست نشده‌اند و این به معنای بی‌نتیجه ماندن انتخابات کنونی و حرکت به سمت انتخابات پنجم است.

العالم - فلسطین اشغالی

شمارش بیش از 91 درصد آراء صندوق‌های اخذ رأی در رژیم صهیونیستی نشان داد راستگرایان حامی نتانیاهو حتی با حضور نفتالی بنت تنها 59 کرسی کنست را در اختیار خواهند داشت و جناح مقابل آنها- که مجموعه‌ای از راستگرایان مخالف نتانیاهو و چپگرایان را تشکیل می دهند- 57 کرسی را از آن خود کرده‌اند.

بر اساس نتایج اعلام شده از سوی کمیته انتخابات رژیم صهیونیستی حزب «لیکود»: 30 کرسی، «یش عاتید» : 18 کرسی، «شاس»: 9 کرسی، «یهودیان توراتی»: 7 کرسی، «آبی سفید»: 8 کرسی، حزب «کار»: 7 کرسی، «یمینا»: 7 کرسی، «اسرائیل خانه ما»: 6 کرسی، فهرست مشترک عربی: 6 کرسی، صهیونیسم دینی: 6 کرسی، «امید نو»: 6 کرسی، «مرتس»: 6 کرسی و فهرست متحد اسلامی جنوب: 4 کرسی به دست آورده‌اند.

با این نتایج، جناح راستگرایان حامی نتانیاهو شاملِ «لیکود»: 30 کرسی، «شاس»: 9 کرسی، «یهودیان توراتی»: 7 کرسی، «یمینا»: 7 کرسی و صهیونیسم دینی: 6 کرسی، مجموعاً 59 کرسی را از آن خود خواهند کرد. در مقابل مخالفان نتانیاهو و چپگرایان شاملِ «یش عاتید»: 18 کرسی، «آبی سفید» : 8 کرسی، حزب «کار»: 7 کرسی، «یمینا»: 7 کرسی، «اسرائیل خانه ما»: 6 کرسی، فهرست مشترک عربی: 6 کرسی، صهیونیسم دینی: 6 کرسی، «امید نو» : 6 کرسی و «مرتس»: 6 کرسی، مجموع 57 کرسی را در اختیار خواهند داشت. این بدان معنا است که هیچ یک از دو طرف قادر نخواهند بود کابینه جدید را – که به اکثریت کرسی‌های کنست نیاز دارد – تشکیل دهند.

در حال حاضر تنها 450 هزار رأی از مجموع آراء باقیمانده‌اند که نهایتاً امکان جابه جایی 1 کرسی را به هر یک از جناح‌ها خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه