هشدار جریان آزاد ملی به الحریری درباره تشکیل دولت لبنان

شنبه 7 فروردين 1400
19:25
هشدار جریان آزاد ملی به الحریری درباره تشکیل دولت لبنان جریان آزاد ملی، به عنوان بزرگ‌ترین فراکسیون مسیحیان لبنان، به "سعد الحریری" نخست‌وزیر مکلف درباره به حاشیه راندن "میشل عون" رئیس‌جمهور و دیگر فراکسیون‌های پارلمانی در مذاکرات برای تشکل دولت هشدار داد.

العالم- لبنان

به گزارش العالم، جریان آزاد ملی لبنان، امروز- شنبه- در بیانیه‌ای هشدار داد که در دولت مشارکت نمی‌کند و به آن طبق چارچوب‌‌های پیشنهادی سعد الحریری، نخست‌وزیر مکلف رای اعتماد نمی‌دهد.

جریان ملی آزاد که ریاست آن را "جبران باسیل" وزیر خارجه سابق بر عهده دارد، افزود: با پایان یافتن حرکت نمایشی سعد الحریری در کاخ ریاست‌جمهوری، که به دنبال تقویت جایگاه انتخاباتی‌اش بود، او باید به اصول قانون اساسی که به خوبی از آن آگاه است و مبنای تشکیل هر دولتی است، بازگردد؛ زیرا آن تنها راه تشکیل هر دولتی است.

الحریری و عون ماه‌هاست درباره تشکیل دولت دچار اختلافات شده‌اند و همین امر امیدها را برای بهبود بخشیدن به وضعیت وخیم اقتصادی لبنان از بین برده است.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه سوئیس در نیویورک


مقام معظم رهبری: فتح قلّه‌های پیشرفت، مأموریت تاریخیِ دانش‌آموزان و دانشجویان است


النجباء: مقاومت و حشد الشعبی باقی خواهند ماند


استقبال وزیر کشور الجزایر از پزشکیان، در توقفی کوتاه در فرودگاه الجزیره


دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک


زندگی در سایه «خط زرد»؛ آوارگان غزه در قبرستان‌ها پناه گرفته‌اند


امیر سرتیپ اکرمی‌نیا: با تاکتیک‌های جدید جنگی، دشمن را از منطقه اخراج می‌کنیم


افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی