کاخ سفید: بایدن تمایلی برای دیدار با کیم جونگ اون ندارد

سه شنبه 10 فروردين 1400
11:46
کاخ سفید: بایدن تمایلی برای دیدار با کیم جونگ اون ندارد سخنگوی کاخ سفید دوشنبه اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا تمایلی برای دیدار با رئیس کره شمالی ندارد.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی گفت: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا قصد و تمایلی برای دیدار با کیم جونگ اون رئیس کره شمالی ندارد.

بر اساس این گزارش وی در پاسخ به این سئوال که "آیا رویکرد دیپلماتیک بایدن در قبال کره شمالی، شامل دیدار و نشست با کیم جونگ اون خواهد بود،همان طور که ترامپ آن را انجام داد" گفت: تصور می کنم رویکرد بایدن به طور کامل متفاوت خواهد بود و او هیچ تمایلی برای دیدار با رئیس کره شمالی ندارد.

کره شمالی به تازگی نوع جدیدی از موشک های بالستیک خود را آزمایش کرده و این اقدام موجب شد تا ایالات متحده خواستار تشکیل نشست فوری کمیته تحریم های شورای امنیت شود.

بایدن روز پنجشنبه در اظهاراتی گفته بود که آمریکا همچنان آماده دیپلماسی با کره شمالی است ولی هشدار داد که اگر کره شمالی به دنبال تشدید تنش و اوضاع باشد، با پاسخ قاطعی روبرو خواهد شد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا سه بار با رئیس کره شمالی دیدار داشت ولی این نشست ها هیچ تاثیری بر بهبود روابط دو کشور نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

کمیسر اتحادیه اروپا خواستار ورود فوری کمک‌های بیشتر به غزه شد


سناتور آمریکایی: مردم آمریکا خواستار پایان دادن به جنگ با ایران هستند


فرار به جلوی روبیو برای توجیه «جنگ ناخوشایند» علیه ایران


افزایش بیش از پنج برابری بدهی خارجی اوکراین


پسکوف: هیچ‌گونه مذاکره‌ای با اروپا در خصوص توافق امنیتی صورت نگرفته است


الازهر مصر: بارندگی‌های شدید و سرمای زمستان، فاجعه انسانی در غزه را تشدید کرده است


50 کشور جهان برای صدور بیانیه مشترک علیه اسرائیل آماده می‌شوند


صدها هزار نفر از مردم هلند علیه نسل‌کشی در غزه تظاهرات کردند + فیلم


حماس: رژیم صهیونیستی مسئول کامل فاجعه ریزش توده شن روی چادرهای آوارگان است


رسانه عبری: ونس دوره پساترامپ را کلید زده است