شورای امنیت سایبری در امارات متحده عربی تشکیل می شود

چهارشنبه 11 فروردين 1400
08:56
شورای امنیت سایبری در امارات متحده عربی تشکیل می شود
شیخ محمد بن راشد آل مکتوم نخست وزیر امارات از تشکیل شورای امنیت سایبری با هدف سیاستگذاری و قانونگذاری در فضای مجازی در این کشور خبرداد.

العالم _ امارات

دولت امارات متحده عربی از تشکیل شورای امنیت سایبری با هدف سیاست گذاری، قانونگذاری و حمایت از امنیت سایبری در این کشور خبر داد.

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم نخست وزیر امارات و حاکم دبی در این باره در توئیتی نوشت: در جلسه شورای وزیران، قرار شد شورای امنیت سایبری تصویب شود.

هدف از تصویب شورای امنیت سایبری امارات متحده، سیاستگذاری، قانونگذاری و حمایت از امنیت سایبری و افزایش آمادگی تمام بخش ها برای پاسخگویی است. اهمیت امنیت سایبری در امارات متحده عربی، کمتر از امنیت آن در فضای جغرافیایی و حقیقی نیست.

امارات متحده عربی از کشورهایی است که سرمایه گذاری عظیمی بر روی فضای سایبری و به خصوص هوش مصنوعی انجام داده است و این کشور قصد دارد با تأسیس وزارت هوش مصنوعی به رتبه های برتر در بین کشورهای دنیا در زمینه اقتصاد هوشمند دست یابد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت