ممنوعیت ورود به بوستان‌های شهر تهران از ساعت ۴ بامداد فردا

پنج‌شنبه 12 فروردين 1400
20:01
ممنوعیت ورود به بوستان‌های شهر تهران از ساعت ۴ بامداد فردا معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به ممنوعیت ورود افراد به بوستان‌ها و فضای سبز شهری شهرستان‌های قرمز و نارنجی کشور، گفت: ورود به بوستان‌ها و فضاهای سبز شهر تهران از ۴ بامداد (۱۳ فروردین) ممنوع خواهد بود.

العالم - ایران

مهدی جمالی‌نژاد در یک برنامه تلویزیونی ضمن اشاره به اینکه ۳۲ شهرستان قرمز، ۸۵ شهرستان نارنجی، ۲۷۲ شهرستان زرد و ۵۹ شهرستان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند، گفت: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا دورهمی و تجمع در بوستان‌ها و فضاهای سبز شهری و طبیعت در شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع اعلام شده است.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها، نیروی انتظامی و صدا و سیما لازم است در این زمینه اطلاع‌رسانی کنند و در عین حال تدابیر لازم را ببینند تا از ورود افراد به بوستان‌ها و فضاهای سبز شهرهای قرمز و نارنجی جلوگیری شود.

معاون وزیر کشور اظهار کرد: سال گذشته مردم در روز طبیعت به‌خوبی به ملاحظات توجه داشتند و در نهایت منجر به کاهش ‌پیک کرونا شد. از این رو از مردم می‌خواهیم که امسال نیز مانند سال گذشته به تدابیر توجه لازم را داشته باشند چراکه رعایت الزمات بهداشتی به‌ویژه در شهرهای قرمز و نارنجی می‌تواند در کاهش شیوع ویروس کرونا موثر باشد.

به گفته جمالی‌نژاد، در خصوص ممنوعیت ورود مردم به بوستان‌ها و فضاهای سبز، بخشنامه‌هایی را به تمام استان‌ها، استانداران، معاونان عمرانی و شهرداران ابلاغ کرده‌ایم، از این رو قطعا ‌پارک‌ها و مراکز تفرجگاهی در شهرستان‌های قرمز و نارنجی در روز طبیعت تعطیل خواهند شد.

وی ادامه داد: شهرداری در کنار عوامل نیروی انتظامی به منظور جلوگیری از ورود افراد به بوستان‌ها و فضاهای سبز شهری حضور ‌پررنگی خواهند داشت. همچنین ورود به بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از ۴ بامداد (۱۳ فروردین) ممنوع خواهد بود.

جمالی‌نژاد در ‌پایان گفت: امید است مانند سال گذشته شاهد مراقبت، توجه و رعایت ‌پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم باشیم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی