ظریف هرگونه دیدار بین ایران و آمریکا را رد کرد

جمعه 13 فروردين 1400
16:55
ظریف هرگونه دیدار بین ایران و آمریکا را رد کرد
محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در توییتر ضمن اعلام موافقت تهران و اعضای باقی مانده در برجام برای برگزاری نشست حضوری در وین تاکید کرد، انجام هرگونه دیداری بین ایران و آمریکا را غیرضروری خواند.

العالم - ایران

وزیر خارجه ایران بعد از پایان نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام اعلام کرد که هرگونه نشستی بین تهران و واشنگتن «غیرضروری» است.

محمد جواد ظریف بعد از پایان نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام گزارشی توییتری درباره این نشست منتشر کرد.

وزیر خارجه ایران در این پیام نوشت: «در نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام، ایران، اتحادیه اروپا، سه کشور اروپایی به اضافه ۲ کشور (چین و روسیه) موافقت کردند که مذاکرات حضوری را سه شنبه هفته آینده در وین از سر بگیرند».

ظریف ادامه داد: «هدف: سریعاً نهایی‌کردن رفع تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای، از طریق طراحی مسیر رفع تمام تحریم‌ها و پس از آن توقف تدابیر جبرانی از سوی ایران».

وزیر خارجه ایران در واکنش به اظهارنظر ادعایی روزنامه وال استریت ژورنال درباره حضور آمریکا در نشست سه شنبه کمیسیون مشترک برجام در پایان توییت خود نوشت: «هیچ دیداری بین ایران-ایالات متحده (نخواهد بود) و این کار غیرضروری است».

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» مدعی شده بود که در نشست روز سه‌شنبه در وین که در ادامه نشست امروز کمیسیون مشترک برجام برگزار خواهد شد، آمریکا هم حاضر می‌شود اما مذاکره مستقیم با ایران انجام نخواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود