۲ شهید و ۷ زخمی در حمله هوایی ائتلاف سعودی به مأرب

شنبه 14 فروردين 1400
05:36
۲ شهید و ۷ زخمی در حمله هوایی ائتلاف سعودی به مأرب منابع خبری یمن از شهادت دو غیرنظامی این کشور و زخمی شدن هفت نفر دیگر در حمله هوایی ائتلاف سعودی به مأرب خبر دادند.

العالم-یمن

جنگنده‌های ائتلاف سعودی روز جمعه منطقه «فج نقعه» شهرستان «رحبه» در جنوب مأرب را بمباران کردند.

شبکه خبری المسیره گزارش داد که در این حمله هوایی، دو نفر از غیرنظامیان یمنی شهید و هفت نفر دیگر زخمی شدند.

بنا به این گزارش، ائتلاف سعودی روز جمعه همچنین هفت بار منطقه صراوح در غرب مأرب و پنج بار دو منطقه مجزر و مدغل در شمال غربی مأرب را هدف قرار داد.

رژیم حاکم بر عربستان از روز ششم فروردین سال 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملاتی گسترده را علیه یمن، فقیرترین کشور عربی آغاز کرد تا به‌بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

تجاوز عربستان به یمن تاکنون منجر به کشته شدن هزاران یمنی از جمله زنان و کودکان و ویرانی این کشور شده است.

این حملات میان سکوت جامعه بین‌المللی انجام می‌شود و مقامات دولت جدید آمریکا و نیز مقامات اروپایی طی روزهای گذشته از ضرورت توقف جنگ در یمن سخن گفته‌اند؛ اما این در حد حرف مانده است و اقدام عملی و ملموسی رخ نداده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

زخمی شدن دو نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


چهار شهید و زخمی در حمله عربستان به استان تعز یمن


همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید