بازداشت ولیعهد پیشین اردن همراه با ۲۰ تن دیگر

شنبه 14 فروردين 1400
22:43
بازداشت ولیعهد پیشین اردن همراه با ۲۰ تن دیگر منابع خبری اردنی شنبه شب از بازداشت شاهزاده "حمزه بن حسین" ولیعهد پیشین اردن همراه با ۲۰ نفر دیگر را به دلیل آن چه "تهدید بر امنیت این کشور" خوانده شد، بازداشت کردند.

العالم - اردن

خبرگزاری رسمی اردن از بازداشت مقام‌های امنیتی از جمله " باسم عوض الله"(رییس اسبق دیوان پادشاهی و فرستاده ویژه اردن به عربستان) الشریف حسن بن زید از مقامات امنیتی خبر داد.

خبرگزاری پترا گزارش کرد که این افراد به دلایل امنیتی بازداشت شده‌اند و تحقیقات در خصوص در مورد آنان جریان دارد.

روزنامه واشنگتن پست آمریکا نوشت: مقامات اردنی شاهزاده "حمزه بن حسین" به همراه ۲۰ نفر دیگر را به دلیل آن چه "تهدید برای امنیت کشور اردن" خوانده شده، بازداشت کردند.
براساس این گزارش، شاهزاده حمزه بن حسین در حال حاضر در کاخ خود در امان در حصر خانگی به سر می‌برد.

این رسانه به نقل از مسؤولانی در کاخ پادشاهی اردن نوشت: یک توطئه پیچیده و شامل یکی از افراد دستگاه حاکم است.

این مسؤولان که خواستند نامشان محفوظ بماند، به واشنگتن پست گفتند این توطئه همچنین رهبران قبایل و مسؤولان دستگاه های امنیتی را نیز شامل می‌شود.

المیادین نیز به نقل از واشنگتن پست نوشت که این بازداشت‌ها به دنبال آنچه "برنامه ریزی" برای توطئه جهت براندازی حکومت "عبدالله دوم" پادشاه فعلی اردن بوده" بازداشت شدند.
یک مسؤول امنیتی به واشنگتن پست گفت: یک فرد دیگر از خاندان حاکم نیز در کنار رهبران عشایر و افسران امنیتی برای نقشه براندازی پادشاه دست داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار مسجدی: تهدید زمینی با شکست روبه‌رو می‌شود


الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است