کمالوندی: آغاز تست مکانیکی سانتریفیوژ IR-۹/ سانتریفیوژ‌  IR-۹ کاملا بومی است

سه شنبه 17 فروردين 1400
13:44
کمالوندی: آغاز تست مکانیکی سانتریفیوژ IR-۹/ سانتریفیوژ‌  IR-۹ کاملا بومی است کمالوندی گفت: یکی از پیشرفت‌های انجام شده در حوزه غنی سازی، شروع تست مکانیکی سانتریفیوژ IR-9 است که دارای 50 سو است.این ماشین یکی از مهمترین سانتریفیوژ‌های کاملا بومی ایران است که با روش‌های جدید استاندارد ساخته و فعالیت می‌کند.

العالم - ایران / سیاسی

کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه قرار است از 133 مورد دستاورد و پیشرفت در صنعت هسته‌ای با حضور رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در پانزدهمین گرامیداشت سالروز 20 فروردین رونمایی شود.

وی گفت: همچنین 12پروژه در زمینه‌های مختلف از جمله کوانتوم، لیزر، پزشکی هسته‌ای، غنی‌سازی توسط رئیس‌جمهور از طریق ویدیو کنفرانس افتتاح می‌شود.

کمالوندی در ادامه افزود: یکی از پیشرفت‌های انجام شده در حوزه غنی سازی، شروع تست مکانیکی سانتریفیوژ IR-9 است که دارای 50 سو است.این ماشین یکی از مهمترین سانتریفیوژ‌های کاملا بومی ایران است که با روش‌های جدید استاندارد ساخته و فعالیت می‌کند.

نورنیوز

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند