تصاویر همکاری نظامیان آمریکا با شبه نظامیان کرد سوری در وبگاه پنتاگون

سه شنبه 17 فروردين 1400
18:01
تصاویر همکاری نظامیان آمریکا با شبه نظامیان کرد سوری در وبگاه پنتاگون وبگاه پنتاگون به تازگی تصاویری از آموزش شبه نظامیان کرد سوری را در جریان یک رزمایش با مشارکت بالگردهای آپاچی در سوریه منتشر کرده است.

العالم - سوریه

به تازگی تصاویری از آموزش و هدایت شبه نظایمان کرد سوری ازسوی نظامیان آمریکا در سوریه در جریان یک رزمایش در وبگاه پنتاگون منتشر شده است.

به نوشته وبگاه «ایرفورس تایمز» پرسنل نیروی هویی آمریکا در جریان یک رزمایش با حضور بالگردهای رزمی «آپاچی» و در حالی که در آن از سلاح‌های واقعی استقاده می‌شد شبه نظامیان کرد مخالف دولت سوریه را آموزش دادند.

انتشار تصاویری از این همکاری در وبگاه پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) موجب جلب توجه محافل خبری و شبکه‌های اجتماعی شده است.

این رزمایش که 20 مارس (شنبه 30 اسفند) برگزار شد ممکن است موجب مخالفت کشورهای مخالف حضور آمریکا در سوریه به بهانه نبرد با داعش شود. هم اینک علاوه بر آمریکا، نیروهای روسیه و ترکیه در سوریه حضور دارند.

به نوشته این وبگاه، نیروهای یاد شده چندین سال است که تحت حمایت نظامی و آموزشی آمریکا قراردارند.

چندی قبل خبرگزاری «اسپوتنیک» افشا کرد که آمریکا با پرداخت مبالغی به عناصر عموما کُرد موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) به آنها آموزش نظامی می‌دهد و پس از پایان دوره نظامی آنها را جذب می‌کند.
در همین ارتباط، خبرنگار خبرگزاری اسپوتنیک در «الحسکه» (شمال شرق سوریه) گزارش کرد که نیروهای آمریکایی در منطقه «الشدادی» (جنوب الحسکه) طی روزهای گذشته ثبت‌نام عناصر قسد را برای سپری کردن یک دوره آموزش نظامی آغاز کردند.

طبق این گزارش، به هر عضو شرکت‌کننده در این دوره ماهیانه ۳۵۰ دلار آمریکایی داده می‌شود؛ با توجه به شرایط معیشتی سختی که تحریم‌های غرب برای اهالی این منطقه به جود آورده است، این مبلغ برای این عناصر بسیار مناسب به نظر می‌رسد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قند پارسی در کام تاریخ / پزشکیان ؛شعر فارسی، ستون استوار عمارت فرهنگ ایرانی است


سقوط آزاد ارزش پول ملی سودان؛ جنگ، گرانی و بحران اقتصادی، مردم این کشور را زمین‌گیر کرد + ویدئو


آینه‌ی تمام‌نمای انقلاب؛ رئیس‌جمهور مردم را پشتوانه‌ی مستحکم مسیر خدمت خواند


کمان افتخار ایران در آسمان آسیا؛جوانمردی نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران کمیته پارالمپیک آسیا شد


فتح چشم بیدار باب‌المندب؛ صخره‌های «الأغبرة» در چنگ انصارالله


صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو


رسوایی دروغ‌های تکراری؛ «یدیعوت آحارونوت» نقاب از چهره‌ی نخست‌وزیر برداشت


کاظم غریب‌آبادی؛ نقاب حقوق‌بشری آمریکا در گرداب جنایات «میناب» و «لامرد» فرو ریخت