آخرین آمار جهانی کرونا؛

شمار مبتلایان جهانی کرونا به بیش از ۱۳۳ میلیون نفر رسید/ افزایش شمار قربانیان به ۲ میلیون و ۸۸۵ هزار نفر/ آمریکا رکورددار بیشترین مبتلایان به کرونا در جهان

چهارشنبه 18 فروردين 1400
09:20
شمار مبتلایان جهانی کرونا به بیش از ۱۳۳ میلیون نفر رسید/ افزایش شمار قربانیان به ۲ میلیون و ۸۸۵ هزار نفر/ آمریکا رکورددار بیشترین مبتلایان به کرونا در جهان براساس گزارش‌ مراکز رسمی، شمار مبتلایان جهانی ویروس کرونا تا بامداد چهارشنبه به ۱۳۳ میلیون و ۱۶ هزار نفر رسیده است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

بنابر گزارش وب سایت آماری ورد متر (worldometers) که آخرین آمار مبتلایان به همه گیری کرونا را به صورت لحظه‌ای گزارش می‌دهد، شمار مرگ و میر جهانی کرونا به ۲ میلیون و ۸۸۵ هزار و ۹۱۶ نفر رسیده است.

براساس این گزارش در ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا که دارای بیشترین آمار بیماران کرونایی است، ۶۲ هزار و ۲۸۳ نفر به کووید ۱۹مبتلا شده و ۹۰۶ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

آخرین آمار نشان می‌هد، شمار مبتلایان به این بیماری در آمریکا به ۳۱ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۴۳۸ نفر و مرگ و میر ناشی از آن نیز به ۵۷۰ هزار و ۲۶۰ نفر رسیده است.

همچنین شمار بهبود یافتگان کووید ۱۹ در آمریکا ۲۴ میلیون و ۱۲۲ هزار نفر گزارش شده است.

براساس آمارهای ارائه شده توسط وب سایت ورد متر، پس از آمریکا، برزیل، هند، فرانسه، روسیه و انگلیس به ترتیب دارای بیشترین مورد ابتلا به بیماری کرونا در جهان هستند.

افزایش شمار مرگ و میر بیماران کرونایی در آمریکا در حالی روند صعودی دارد که دولت بایدن در تلاش است تا سوء مدیریت به جای مانده از دوره رئیس جمهوری پیشین آمریکا در مقابله با ویروس کرونا در این کشور را کنترل کند، وضعیتی که اقتصاد آمریکا را با بحران مواجه کرده است.

افزایش شمار مبتلایان کرونا در آمریکا در حالی رخ می دهد که بیشترین تعداد واکسن در این کشور تا کنون توزیع شده و در شرایطی که جهان با کمبود واکسن کرونا دست و پنجه نرم می کند دولت فدرال آمریکا مقدار زیادی از دوزهای واکسن را خارج از نیاز خود انبار کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد