با حضور روحانی؛

اجلاس مجازی سران کشورهای دی -۸ آغاز شد

پنج‌شنبه 19 فروردين 1400
14:52
اجلاس مجازی سران کشورهای دی -۸ آغاز شد
دهمین اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور در حال توسعه « دی – ۸ » روز پنج شنبه با حضور روحانی و سران کشورهای عضو به صورت مجازی، آغاز شد.

العالم - ایران/ سیاسی

در این نشست مجازی که به میزبانی کشور بنگلادش رئیس دوره‌ای این سازمان برگزار شده است، سران کشورهای ایران، بنگلادش ، مالزی ، پاکستان، اندونزی، مصر، ترکیه و نیجریه شرکت دارند.

سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور درحال توسعه با هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی میان 8 کشور مسلمان در حال توسعه در سال 1376 با برگزاری نخستین اجلاس سران در استانبول ترکیه آغاز به کار کرد.

کشورهای عضو این سازمان در بخش های مختلف اقتصادی از جمله صنعت، بانکداری، بیمه، علوم و تکنولوژی، انرژی، کشاورزی، گردشگری، بهداشت و سلامت، شیلات، غذاهای حلال، حمل و نقل هوایی و شرکت های کوچک و متوسط زمینه همکاری دارند.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی در این نشست دیدگاهها و مواضع کشورمان را در راستای تقویت هر چه بیشتر مناسبات و همکاری ها میان اعضای سازمان دی 8 تبیین می کند.

0% ...

آخرین اخبار

ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی