ربوده شدن 7 کشیش کاتولیک از جمله دو فرانسوی در هائیتی

دوشنبه 23 فروردين 1400
08:14
ربوده شدن 7 کشیش کاتولیک از جمله دو فرانسوی در هائیتی رسانه‌های غربی از ربوده شدن هفت کشیش کاتولیک از جمله یک کشیش و یک راهبه فرانسوی در هائیتی به دست گروههای تبهکار خبر داده‌اند.

العالم - آمریکا

منابع خبری غربی از ربوده شدن 7 روحانی کاتولیک از جمله دو فرانسوی در هائیتی که طی ماههای گذشته دستخوش ناآرامی بوده است خبر داده‌اند.

«لوگر مازیل» یک کشیش در هائیتی در این زمینه به خبرگزاری فرانسه گفت، 5 کشیش و دو راهبه صبح یک شنبه در شمال شرق «پورتو پرینس» پایتخت این کشور، که در سواحل دریای کارائیب قرار دارد، ربوده شده‌اند.

وی افزود: آدم ربایان برای آزادی این افراد که یک کشیش و یک راهبه فرانسوی نیز در بین آنها حضور دارند درخواست یک میلیون دلار باج کرده‌اند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از منابع پلیس هائیتی در ادامه نوشت، مقامات هائیتی به یک گروه مسلح تبهکار با نام «مائوزو» مشکوک هستند.

به دنبال درخواست مخالفان دولت برای کناره گیری رئیس جمهور هائیتی از قدرت و وقوع ناآرامیها، گروههای تبهکار در این کشور طی ماههای گذشته مرتکب اقدامات غیرقانونی زیادی از جمله آدم ربایی برای دریافت باج شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا