انتقاد تند اردوغان از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه

جمعه 27 فروردين 1400
17:43
انتقاد تند اردوغان از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اشاره به حملات هوایی دیشب رژیم صهیونیستی علیه مواضع گروه‌های فلسطینی در نوار غزه، گفت که با پافشاری تل‌آویو بر این موضع‌گیری، روابط دو طرف به سطح امیدوارکننده نمی‌رسد.

العالم - فلسطین اشعالی

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی خود پس از نماز جمعه، به موضوعات مختلفی از جمله روابط آنکارا با تل‌‌آویو پرداخت.

به گزارش شبکه «تی‌آر‌تی»، رئیس‌جمهور ترکیه در بخشی از اظهارات خود به بحث و درگیری پیش‌آمده میان «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه این کشور و «نیکوس دندیاس» همتای یونانی او در جریان کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته اشاره کرد و در این خصوص گفت که او برخورد مناسبی با همتای یونانی خود داشته است.

در کنفرانس مطبوعاتی مشترک روز گذشته میان وزیر امور خارجه ترکیه و همتای یونانی او، دو طرف در ارتباط با موضوع درگیری‌ها در دریای مدیترانه به اتهام‌زنی به یکدیگر پرداخته بودند.

اردوغان در بخش دیگری از سخنانش به حمله دیشب نیروهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه اشاره کرد و در این خصوص گفت: «اسرائیل همچنان به ادامه این موضوع پافشاری دارد از این رو روابط دوجانبه ما نمی‌تواند به سطح امیدوارکننده برسد».

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که منابع صهیونیستی در اواخر سال گذشته، اخباری را درباره از سر گرفته شدن روابط اطلاعاتی میان تل‌آویو و آنکارا فاش کرده بودند که درست چند روز پس از انتشار این اخبار، رئیس‌جمهور ترکیه ضمن تایید تداوم تماس‌های اطلاعاتی آنکارا با رژیم صهیونیستی، ابراز امیدواری کرد که روابط آنکارا و تل‌آویو بهبود پیدا کند.

پیش از این، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» گزارش داده بود که تل‌آویو برای بازگشت روابط با ترکیه شروط زیادی گذاشته؛ اما بارزترین این شروط تعهد آنکارا به بستن دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در استانبول و متوقف کردن فعالیت اسرای آزاد شده مرتبط با گردان‌های «القسام» شاخه نظامی حماس بوده که این موضوع باعث سرخوردگی ترکیه شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه