حماس: برگ برنده‌هایی برای آزادی اسرا در اختیار داریم

شنبه 28 فروردين 1400
14:28
حماس: برگ برنده‌هایی برای آزادی اسرا در اختیار داریم حماس به مناسبت روز اسیر فلسطینی اعلام کرد، مسأله اسرا در رأُس اولویت‌های این جنبش است و برگ برنده‌هایی برای آزادی آنها از زندان‌های رژیم صهیونیستی در اختیار دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش حماس امروز (شنبه/۱۷ آوریل) به مناسبت روز اسیر فلسطینی بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد، مسأله اسرا در رأس اولویت‌های این جنبش قرار دارد و حماس تمام تلاش خود برای آزادی آنها انجام خواهد داد.

بر اساس وب‌سایت رسمی این جنبش، حماس ضمن اعلام اینکه تا زمان آزادسازی اسرا از زندان‌های رژیم صهیونیستی آرام نخواهد نشست، افزود، ۴۴۵۰ اسیر فلسطینی در زندان‌های این رژیم محبوس هستند که در میان آنها ۱۴۰ کودک، ۳۷ زن، ۴۴۰ اسیر موقت یا اداری (بازداشت بدون تفهیم اتهام) و بیش از ۷۰۰ اسیر بیمار قرار دارند و ۵۴۱ اسیر محکوم به حبس ابد هستند.

حماس در ادامه تصریح کرد، این اسرا روزانه مورد بدترین تعرض‌ها مانند شکنجه روانی، حبس انفرادی، تفتیش بدون لباس، ممانعت از دیدار با خانواده، عدم درمان بویژه در سایه شیوع کرونا، کم کردن وعده‌ای غذایی و غیره قرار می‌گیرند.

این جنبش، رژیم صهیونیستی را مسؤول کامل جنایات سازمان‌یافته علیه اسرا دانست و تأکید کرد، این جنایات با دستور مستقیم مقامات این رژیم صورت می‌گیرد.

«عبداللطیف القانوع» سخنگوی حماس هم به همین مناسبت به «عربی ۲۱» گفت، مقاومت فلسطین برگ برنده‌هایی در اختیار دارد که با استفاده از آنها می‌تواند تمامی اسرا را از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد کند.

«ابوعبیده» فرمانده کل گردا‌ن‌های «القسام» شاخه نظامی حماس حدود پنج سال پیش گفت‌وگویی با شبکه «الاقصی» انجام داد و همزمان تصاویر مربوط به چهار اسرائیلی اسیر در دست حماس نیز منتشر شد. حماس تا کنون حاضر به دادن اطلاعاتی درباره این افراد نشده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن