ائتلاف سعودی مدعی انهدام یک فروند پهپاد تهاجمی یمن شد

يکشنبه 29 فروردين 1400
08:31
ائتلاف سعودی مدعی انهدام یک فروند پهپاد تهاجمی یمن شد ائتلاف سعودی مدعی انهدام یک فروند هواپیمای بدون سرنشین دولت نجات ملی یمن (ارتش و کمیته های مردمی) در جنوب عربستان شد.

العالم ـ عربستان سعودی

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ائتلاف سعودی بامداد یکشنبه در بیانیه ای خاطرنشان کرد که یک فروند پهپاد بمب گذاری شده را که نیروهای دولت نجات ملی یمن (ارتش و کمیته های مردمی یمن) به سمت عربستان به پرواز در آورده بودند، بر فراز یمن رهگیری و منهدم کرده است.

ائتلاف سعودی همچنین ادعا کرده که هدف این پهپاد تهاجمی، افراد غیر نظامی بوده است.

پیش از این سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، عصر شنبه، از عملیات پهپادی علیه پایگاه هوایی ملک خالد در خاک عربستان سعودی خبر داد.

سرتیپ یحیی سریع اعلام کرد که یگان پهپادی ارتش یمن با یک پهپاد از نوع قاصف 2k عملیاتی تهاجمی علیه پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط (جنوب غرب عربستان سعودی) انجام داده است.

وی تأکید کرد که این اقدام در راستای افزایش تجاوزهای ائتلاف سعودی و محاصره مستمر کشور یمن صورت گرفته است.

پنجشنبه هفته گذشته نیز ارتش یمن اعلام کرد که یگان موشکی و پهپادی این کشور در عملیاتی مشترک با ۱۱ موشک و پهپاد شرکت آرامکو، سامانه‌های پاتریوت و اهدافی حساس در جیزان عربستان را هدف قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم