قالیباف: مشکلات بورس در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی می‌شود

يکشنبه 29 فروردين 1400
12:40
قالیباف: مشکلات بورس در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی می‌شود رییس مجلس شورای اسلامی از بررسی مشکلات بورس و بازار سرمایه در نخستین جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا خبر داد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی روز یکشنبه در پاسخ به نماینده شاهین شهر گفت: از آنجا که بورس موضوع مهمی است، با اولویت در دستور نخستین جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا در سال جدید است.

رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به همه همکاران و مردم اطمینان می‌دهم که همه سعی و تلاش لازم برای اخذ تصمیمات جهت کمک به این حوزه و بر طرف کردن نگرانی سهامداران بازار سرمایه و بورس انجام خواهد شد.

پیش از این «حسینعلی حاجی دلیگانی» خطاب به رییس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی گفت: ۴۶ میلیون نفر از هموطنان درگیر مشکلات بورس هستند و باید زمینه‌ای فراهم شود که نگرانی و دغدغه آنها رفع شود و این یکی از رسالت های سران قوا و مجلس است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره